Αφαίρεση πινακίδων σε πάνω από 10 αυτοκίνητα σε περιοχή της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



Τις πινακίδες από περισσότερα από 10  αυτοκίνητα αφαίρεσε η Τροχαία Κοζάνης το μεσημέρι της Κυριακής 27 Ιανουαρίου 2019 στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, στην οδό Αμυγδαλεών υπήρχαν παρανόμως αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές του δρόμου, με αποτέλεσμα την επικινδυνότητα της διέλευσης των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το φαινόμενο αυτό παρατηρείται καθημερινά και πολλές φορές λόγω των παρκαρισμένων αυτοκινήτων σε συνδυασμό με την απότομη άνοδο του συγκεκριμένου δρόμου υπάρχει μεγάλη δυσκολία στην κίνηση των οχημάτων.

Δείτε τις φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από το σημείο:

 

 

 

 

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

11 σχόλια στο άρθρο “Αφαίρεση πινακίδων σε πάνω από 10 αυτοκίνητα σε περιοχή της Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες

  1. Αγανακτισμένος κάτοικος

    - Edit

    Απαντήστε

    Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Επιτέλους η Ελληνική Αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Έχει καταντήσει τραγικό το σημείο εκεί πάνω. Διπλής κατεύθυνσης και παρκάρισμα σε ανηφόρα που ΔΕΝ χωράει να περάσει κανένας. Μπράβο στην Ελληνική Αστυνομία!!!!

  2. Επειδή μένω στην περιοχή θα σας πω ότι είναι μόνιμο πρόβλημα…. Σε όλο τον δρόμο οι κάτοικοι αφήνουν τα αυτοκίνητα τους εκεί…
    Ειδικά τώρα που είχε χιονίσει η κατάσταση ήταν τραγικοί….
    Πολύ καλά έκανε η αστυνομία την δουλειά της….
    Και μακάρι να υπάρχουν και ποιο συχνοι έλεγχοι……

  3. Να επισημάνουμε όμως το γεγονός ότι δεν υπάρχει πουθενά σήμανση απαγόρευσης παρκαρίσματος, εκτός από το εσωτερικό της στροφής Νικοπόλεως με Αμυγδαλεών. Προσφάτως δε (προ δύο ετών περίπου) εκτελέσθηκε το έργο της ανάπλασης στα ηπειρώτικα και μπήκαν νέες πινακίδες.

  4. το ρεπορτάζ θα μπορούσε να είναι και ως εξής, ρουφιάνος, κομπλεξικός κάτοικος της περιοχής, Κυριακή μεσημέρι, κατήγγειλε επωνύμως, όπως δήλωσαν οι αστυνομικοί, παρακώλυση συγκοινωνίας σε έναν δρόμο που δεν έχει πινακίδα απαγόρευσης στάθμευσης, γιατί τον ενόχλησαν τα αυτοκίνητα που ήταν μπροστά στο σπίτι του. Στον δρόμο αυτόν λόγο έλλειψης θέσεων στάθμευσης, οι κάτοικοι συνηθίζουν να παρκάρουν για χρόνια εκεί τα οχήματά τους. Δεδομένης της ιδιομορφίας των Ηπειρώτικών, κανονικά απαγορεύεται παντού το παρκάρισμα, είτε γιατί οι δρόμοι είναι στενοί είτε γιατί τα πλακόστρωτα είναι πεζόδρομοι. Οι κάτοικοι για χρόνια τώρα έχουν προσαρμοστεί σε αυτήν την πραγματικότητα και με κατανόηση η κυκλοφορία διεξάγεται χωρίς προβλήματα. Δυστυχώς ανάμεσά μας ζουν και οι ρουφιάνοι οι οποίοι φροντίζουν τακτικά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Παρεπιπτώντος δεν κόπηκαν κλήσεις σε όλα τα αυτοκίνητα….

    1. Με τη δική σας λογική, όποιος ενοχλείται και καταγγέλλει είναι ρουφιάνος και κομπλεξικός;; Μπράβο με τέτοια μυαλά πώς να πάμε μπροστά σαν χώρα;;; Πολύ καλά έκανε και κατήγγειλε τα παράνομα παρκαρίσματα στην εν λόγω περιοχή, που δεν είναι η μόνη!!! Κανονικά πρέπει όλοι μας να καλούμε την Τροχαία, όταν βλέπουμε τέτοια φαινόμενα και επιτέλους να αλλάξουμε αυτή την ηλίθια νοοτροπία που έχουμε ως λαός!!!! Σε άλλη χώρα δεν συμβαίνουν αυτά, μόνο εδώ!!!

  5. Καλά τους έκαναν σκίστε τους κάγκουρες που δε σέβονται τίποτα.
    Αν και το πρωί θα έχει κλαψα στο διοικητή

  6. ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ? Η ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΛΑ, ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ , ΕΧΕΤΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ

    1. Πολύ υπερβολικός είστε!!! Καλά κάνει η Τροχαία και βάζει πρόστιμα, αλλά δυστυχώς δεν συμμορφώνεστε όλοι εσείς οι Ελληνάρες!!! Πάτε να βρείτε πυλωτές για να σταθμεύετε τα αυτοκίνητά σας. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να ενοχλείτε τους γύρω σας!!!! Σε άλλη χώρα θα τα είχαν σηκώσει με γερανό τα οχήματά σας!!!!

  7. Τι θα γίνει με τους ανεγκέφαλους που σταματάνε όπου να ‘ναι τα οχήματά τους;;;;;; Βγήκα το απόγευμα για δουλειές και για άλλη μια φορά είδα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!!! Κάθε μέρα αυτό το χάλι!!! Κύριοι αηδίασα με την όλη κατάσταση!!! Εσείς κοιτάτε να κάνετε τις δουλειές σας, αδιαφορώντας για τους άλλους!!! Η Τροχαία καλά θα κάνει να πραγματοποιεί καθημερινά ελέγχους και να επιβάλλει τις προβλεπόμενες ποινές από το νόμο.
    Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο!!! Και κάτι τελευταίο: πρέπει να δοθεί λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα αυτής της πόλης. Κάθε μέρα επικρατεί κυκλοφοριακό χάος… Έλεος!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.