Κοζάνη: Επίθεση δεκάδων αδέσποτων σκυλιών σε διερχόμενο άντρα και στον σκύλο του στα Κρεβατάκια! Μισοφαγωμένος από την επίθεση ο σκύλος του κατοίκου



Αντιμέτωπος με πάνω από 20 αδέσποτα σκυλιά βρέθηκε κάτοικος της Κοζάνης την ώρα που έκανε την καθιερωμένη του βόλτα με τον σκύλο του στην Κοζάνη. 

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 22:00 της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου στην περιοχή Κρεβατάκια στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στον δρόμο με κατεύθυνση το Πανεπιστήμιο. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, πάνω από 20 αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται μόνιμα στην συγκεκριμένη περιοχή επιτέθηκαν στον σκύλο του άντρα. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου έντρομος απομακρύνθηκε τρέχοντας από το σημείο για να γλιτώσει από τα χειρότερα. Μετά από λίγο και μόλις τα αδέσποτα απομακρύνθηκαν αντίκρισε τον σκύλο του σε πολύ άσχημη κατάσταση, μισοφαγωμένο από την αγέλη των σκύλων.

Ο ίδιος μετέφερε άμεσα τον σκύλο του σε κτηνίατρο ενώ σκοπεύει να κινηθεί νομικά και να καταγγείλει το συμβάν στις Αρχές.

Στη συγκεκριμένη γειτονιά της Κοζάνης έχουν γίνει και άλλες επιθέσεις σε περαστικούς κατά το παρελθόν.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

38 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Επίθεση δεκάδων αδέσποτων σκυλιών σε διερχόμενο άντρα και στον σκύλο του στα Κρεβατάκια! Μισοφαγωμένος από την επίθεση ο σκύλος του κατοίκου

      1. Δεν ντρέπεσαι λίγο με αυτά που γράφεις; Σου αρέσει η εικόνα της πόλης με τον τεράστιο αριθμό σκύλων;
        Φοβόμαστε να περπατήσουμε στην πόλη μας, γιατί κάποιοι ασυνείδητοι και επικίνδυνοι άνθρωποι σαν εσένα έχουν εγκαταλείψει τα σκυλιά τους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους.

    1. Συγγνώμη που θα το πω αλλά λίγος σεβασμός ακόμη και σε αυτά τα πλάσματα που όλοι τα βρίζουμε και τα χτυπάμε δεν βλάπτει άντε ήρθες και εσύ να μας πεις για ευθανασία κοίτα πρώτα να μάθεις να σέβεσαι και μετά μιλά άντε. Το γεγονός ότι δεν είναι σαν και εμάς δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα σκοτώσουμε ή να τα χτυπάμε γιατί υπάρχουν κάποιοι δήθεν φιλόζωοι που από την μια λένε πως είναι και από την άλλη τα χτυπά και τα δέρνουν

      1. Δεν φτάνει που κινδυνεύουμε από τα σκυλιά, πρέπει να τα σεβόμαστε;;;;;;; Είστε με τα καλά σας κύριε;;;;;;; Μόνο στην Ελλάδα έχουμε αυτή την απαράδεκτη εικόνα στις πόλεις και στα χωριά!!!!! Πουθενά αλλού!!!! Καταλάβετε επιτέλους ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να αγαπάμε τα σκυλιά, ούτε γουστάρουμε να τα βλέπουμε!!!! Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε, δεν το καταλαβαίνετε;;;;;;;; Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση!!!!!!!!!!! Να μαζευτούν όλα τα αδέσποτα ΑΜΕΣΑ!!!!!
        Κανονικά πρέπει να απαγορευτεί η κατοχή σκύλου, γιατί σαν λαός είμαστε ανεύθυνοι!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Το τσιγάρο σε μάρανε Ιωαννίδη ….δε μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στην πόλη από τ’αδεσποτα !!!!!! Ντροπή !!!! Είσαι ανύπαρκτος σαν δήμαρχος …

    1. Για το τσιγάρο καλά κάνει και άλλωστε ο νόμος ψηφίστηκε στη Βουλή και έχει σκοπό την προστασία της υγείας. Θα συμφωνήσω με το ότι δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στην πόλη από τα αδέσποτα. Σε αυτό δεν φταίει ο Δήμαρχος, αλλά κάποιοι ασυνείδητοι συμπολίτες μας που παράτησαν τα σκυλιά τους.

  2. Να γινει οτι γίνεται και στο εξωτερικο αν δεν υιοθετούνται μέσα σε κάποιο χρονικό διαστημα να γίνει ευθανασία!! Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται..Και η δήθεν φιλοζωική αν έχουν πρόβλημα να τα πάνε σπίτια τους….το κακο έχει παραγίνει..!!!

  3. Το τσιγάρο σε ενόχλησε εσένα;
    Μην πάει να γίνει κάτι καλό, προσπαθούμε να το θάψουμε.
    Όσο για τα αδέσποτα, διάβασε πρώτα την νομοθεσία και μετά να εκφέρεις άποψη για ανικανότητα η αδιαφορία της Δημοτικής αρχης

    1. ΑΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ. ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ!
      ΓΚΕΓΚΕ;;;;

  4. Τα παίρνουν από την Κοζάνη κ έρχονται τα παρατάνε στα χωριά μας, στην Ποντοκωμη έχουμε γεμίσει αδέσποτα φτάνει πια το έχουμε καταγγείλει πολλές φορές αλλά μας έχουν γραμμένους, πρωί πρωί μπροστά στο δημοτικό σχολείο κ μέσα στη αυλή έλεος δλδ μαζέψτε τα από παντού τα σκυλιά σας

  5. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ (ΚΡΙΜΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

  6. Τί Σας φταίει ο δήμαρχος και ο κάθε δήμαρχος. Εμείς φταίμε αφού τα βαρεθούμε τα αφήνουμε αδέσποτα

  7. Ο τύπος άφησε τον σκύλο του και έτρεξε μιλάμε για ακόμα έναν ανίκανο, ευτυχώς το κάρμα δεν συνχωρει..

    1. Κ τι ήθελες να κάνει να κάτσει να τον κατασπαραξουν κ αυτόν όπως το σκυλάκι του το καημένο, κ εποιδη κάποιοι είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάντια επιτέλους ας κάνουν κάτι μόνο μην κοιτάνε να παίρνουν λεφτά για να φροντίζουν κ καλά τα αδέσποτα.

    1. Ετσι ειναι ακριβως!!!! Το ιδιο συμβαινει με τους ανθρωπους αν δεν εισαι μερος της πολιτικης αγελης την εβαψες.

  8. Ολο @@@@@@ ειστε.ριχνετε το φταιξιμο στους φιλοζωους η σε ζωα.αλλα μαλλον εσεις εχετε χειροτερη νομοσυνη απο αυτα.πατε και αγοραζετε και τα παρατατε.αυτα συμβαινουν επειδη βαζει ο καθε ενας το σκυλο του να ζευγαρωνει ανεξελενκτα.μετα τα παραταν στο δρομο.μαλλον εμεις ειμαστε τα ζωα και χειροτερης νοημοσυνης απο αυτα αλλα που να σκευτειε λιγο λογικα. με τη μια το στομα να πεταξει την ευθυνη η την @@@@@

  9. Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: γιατί δεν μπορούν οι Αρχές να βρουν τους ανθρώπους που εγκατέλειψαν τα σκυλιά τους και να τους επιβάλλουν ποινές; Ποιοι είναι αυτοί που έχουν δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα στην πόλη και εξαιτίας τους κινδυνεύουμε εμείς οι υπόλοιποι; Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πρέπει από αύριο να ληφθούν μέτρα και να λυθεί το πρόβλημα. Δεν γίνεται μια ομάδα ανθρώπων να κάνει ό,τι γουστάρει και να δημιουργεί προβλήματα στην πόλη!!!! Φτάνει πια!!!

  10. Καλησπέρα σε όλους.
    Ονομάζομαι Ευαγγελία, είμαι κάτοικος Κοζάνης, -όπως άλλωστε υποθέτω ισχύει και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους που γράφουνε την γνώμη τους- και θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την άποψή μου και να προτείνω κάτι που πιστεύω ότι είναι εφικτό και θα έχει αποτέλεσμα.
    Αρχικά, ας μας ενημερώσει κάποιος αν είναι καλά κι αν έχει συνέλθει το σκυλάκι του κυρίου και ο ίδιος ο κύριος, παρακαλώ. Είναι πραγματικά κρίμα και ντροπή να συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά ενώ ξημερώνει 2019 σε μισό μήνα. Σαφέστατα και δεν φταίνε οι αδέσποτοι σκύλοι. Το να παρατήσει κανείς ξαφνικά στον δρόμο τον σκύλο που περιποιόταν με την φροντίδα που αξίζουν να απολαμβάνουν όλα τα ζωάκια, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει στο ζωντανό. Και ειδικά στον σκύλο, που είναι τόσο δεμένος και εξαρτημένος από τον άνθρωπο. Το ζώο αναγκαστικά θα ενταχθεί σε αγέλη, για να μπορέσει να επιβιώσει και επίσης αναγκαστικά θ’ακολουθήσει τους κανόνες της. Είναι μια σκληρή νομαδική ζωή για τους ίδιους τους σκύλους, με πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης, επικίνδυνες και σίγουρα επισφαλείς και για τους κατοίκους της πόλης. Οπότε, εννοείται πως κανένας νοήμων άνθρωπος δεν συμφωνεί πως δεν πειράζει να κυκλοφορεί η αγέλη των αδέσποτων σκύλων ανεξέλεγκτη στην πόλη. Σαφώς και πειράζει. Δεν μπορεί να τραυματίζονται άνθρωποι και άλλα ζώα -αδέσποτα ή δεσποζόμενα, δεν έχει καμία σημασία- στα καλά του καθουμένου και να μην κάνουμε τίποτα. Σίγουρα δεν φταίνε τα ίδια τα σκυλιά, που τα έχουν πετάξει στον δρόμο σαν νά’τανε κάτι χειρότερο κι από σκουπίδια. Αν είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι εν έτει 2019, επαναλαμβάνω, είναι γελοίο και απάνθρωπο ταυτόχρονα! Πρώτ’απ’όλα λοιπόν, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τί πάει να πει “υιοθετώ ένα ζωάκι” και πόσες ευθύνες συνεπάγεται αυτή η πράξη κι αν κάποιος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, είναι ok, δεν είναι υποχρεωμένος να υιοθετήσει για κανέναν λόγο. Απ’το να πετάξεις μια ψυχή στον δρόμο επειδή πλέον δεν μπορείς ή βαρέθηκες να την φροντίζεις, καλύτερα είναι να μην το αναλάβεις ποτέ! Απ’την άλλη, το σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιοι φορείς της πόλης μας, όπως και κάθε ελληνικής πόλης που έχει ν’αντιμετωπίσει τέτοια θέματα, υποχρεούνται ν’αναλάβουν δράση.
    Θα ήθελα, λοιπόν, να προτείνω κάτι, αν και δεν γνωρίζω πού πρέπει ν’απευθυνθώ για να εισακουστεί αυτό:
    Να μαζέψουμε οι κάτοικοι της Κοζάνης υπογραφές, για να βρεθεί ή να κατασκευαστεί ένας μεγάλος -ή τουλάχιστον κατάλληλος για φιλοξενία- χώρος φύλαξης των αδέσποτων σκύλων στην Κοζάνη, όπου θα τους παρέχεται σίτιση, η κατάλληλη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όλα τα μέσα για την ευζωία και την ευημερία τους και σταδιακά να παρέχεται η δυνατότητα, αφότου αποκατασταθεί η σωματική και ψυχική υγεία των ζώων, να υιοθετούνται συνειδητά από υπεύθυνα άτομα που αγαπούν πραγματικά τα ζώα. Θεωρώ ότι μ’αυτόν τον τρόπο και η ασφάλειά μας θα κατοχυρωθεί, και οι σκύλοι θα έχουν την προστασία και την φροντίδα που τους αξίζουν.
    Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για την ανάρτηση του μακροσκελούς σχολίου μου κι ελπίζω να διαβαστεί από άτομα που έχουν την δυνατότητα να δράσουν, προκειμένου να εξαλειφθεί οριστικά το πρόβλημα αυτό στην πόλη της Κοζάνης.

  11. Πρώτον και οι δυο πλευρες έχουν δίκιο γιατι η μια λέει και πολυ σωστά οτι έχουμε μεγάλο πρόβλημα με τα σκυλιά αλλά ρε μην ρύχνετε παντα το φταίξιμο στους φιλοζωους γιατι ειναι κάποιοι που από την μια γεννάει το σκυλί τους και τα κουτάβια τα πετάν στους κάδους κα απο την άλλη παραπονιούντε κιόλας άλλα και η άλλη πλευρά έχει δίκιο γιατί το ότι είναι ζώα δεν σημαίνει οτι πρέπει να τα χτυπάμε και να ρίχνουμε φόλες και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τα ορθογραφικά μου και για τις λέξεις που δεν έχουν τόνους

  12. Να φροντίζουν οι φιλοζωοι Όταν βγάζουν τα σκυλιά τους για την αναγκη τους να τηρούν τους κανόνες υγιεινής απέναντι στο περιβάλλον .Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να πατάει @@@@@ στα πεζοδρόμια .Φαγητό στην κατσαρόλα κάποιοι Δεν έχουν να βάλουν το σκυλί τους μάρανε.

  13. Φόλα στα αδέσποτα κοπρόσκυλα αλλά και αυστηρότατες ποινές στους υπεύθυνους που τα ταΐζουν.
    Η ποιο σιχαμερή πόλη της Ελλάδας έχει καταντήσει η Κοζάνη με τα κοπρόσκυλα τετράποδα και δίποδα.

  14. Αγανακτησμενος

    - Edit

    Απαντήστε

    Φόλα στα αδέσποτα κοπρόσκυλα αλλά και αυστηρότατες ποινές στους υπεύθυνους που τα ταΐζουν.
    Η ποιο σιχαμερή πόλη της Ελλάδας έχει καταντήσει η Κοζάνη με τα κοπρόσκυλα τετράποδα και δίποδα.

  15. Τα πράγματα είναι απλά μήπως μόλις αφανίστηκε ο μπογιάς τα σκυλάκια έχουν πολλαπλασιαστή
    Μήπως τα πήγαινε όλα τα τσομπανόσκυλα από πόλη σε πόλη
    Και έμειναν τώρα τα σκυλάκια η μόλον οι μεγάλη σκύλοι ανεξέλικτη και γεννοβολάμε?
    Για σκεφτείτε το έτσι μάλλον αυτό έγινε\δεν μπορεί όλοι για το σπίτι μας να πήραμε τσομπανόσκυλα καλημέρα σας

  16. ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΟΧΙ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ..

  17. ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΟΛΑΚΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    Που να πάνε και τα σκυλιά? Να τα εξαφανίσουμε?,Αυτά ζουν εκεί εδώ και δεκάδες χρόνια,εμείς επεκταθήκαμε και πήγαμε εκεί που ζούσαν αυτά.
    Σαν τον άλλον που κάνει βίλα έξω από την πόλη και σου λέει “έχω πρόβλημα με τις αλεπούδες”.
    Οι αλεπούδες έχουν πρόβλημα με σένα άνθρωπε.

  18. ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ @@@@@ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΡΜΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΟΙΚΟΣΗΤΟ ΕΚΠΑΙΑΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΟΩΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.