Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τη σωστή διατροφή από το Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης



Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 1.00 μ.μ. στο Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης (καφέ-μπαρ), πραγματοποιήθηκε μία πολύ ενδιαφέρουσα και εξαιρετικά χρήσιμη ενημερωτική εκδήλωση/συζήτηση, με την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Βασιλική Γκέσου-Μπατσίλα. Η εκδήλωση αφορούσε στη σωστή διατροφή όλων και ειδικότερα στην διατροφή/δίαιτα που πρέπει να λαμβάνουν οι αθλητές της κωπηλασίας, με στόχο να καλύπτουν σωστά τις αυξημένες διατροφικές τους ανάγκες, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται καλύτερα τόσο στις απαιτήσεις της εντατικής προπόνησης όσο και των αγώνων κωπηλασίας.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα, παρακολούθησαν και συμμετείχαν οι αθλητές/αθλήτριες του τμήματος κωπηλασίας του Ν.Ο. Κοζάνης και οι γονείς τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναπτύχθηκαν ερωτήματα-προβληματισμοί αθλητών και γονέων και έγινε μια πλούσια και εποικοδομητική συζήτηση.

Ευχαριστούμε θερμά την κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Βασιλική Γκέσου-Μπατσίλα που πρόθυμα και άμεσα ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, τους αθλητές και γονείς που παραβρέθηκαν αλλά και τη διεύθυνση του καφέ-μπαρ του Ν.Ο.Κ..

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.