Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της κινηματογραφικής ομάδας Πτολεμαΐδας



Η κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαΐδας θα πραγματοποιήσει την ετήσια εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας καλούμε Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στον Ποντιακό σύλλογο Πτολεμαϊδας στις 18:00. Σας περιμένουμε όλους μέλη και μη να μας στηρίξετε με την παρουσία σας.

Υποψηφιότητες θα κατατεθούν από σήμερα.

Εκ του Δ.Σ.

ΕΠΙΣΗΣ

Σας καλούμε για να σας ενημερώσουμε για τις άλλου τύπου δραστηριότητες του συλλόγου της κινηματογραφικής ομάδας Πτολεμαΐδας (Κ. Ο. Π.) να σας ακούσουμε και να συμμετέχετε.

Ως κινηματογραφική ομάδα Πτολεμαΐδας (Κ. Ο. Π.) κινητοποιούμαστε για να αναπτύξουμε την ποιότητα ζωής στην περιοχή μας.

Παρατηρώντας τους ανθρώπους της Εορδαίας, κατανοούμε κενά στην καθημερινότητα μικρών και μεγάλων, ορισμένα μέχρι και επικίνδυνα που προσπαθούμε να καλύψουμε. Η ευθύνη αγγίζει και εμάς, μας οδηγεί στο πράττω.

Προτείνουμε στους συμπολίτες μας τη συμμετοχή τους, την προσφορά στα κοινά και τη συμπόρευση, μέσα από πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα. Στις δραστηριότητες που προγραμματίζουμε χρειαζόμαστε την βοήθεια κι άλλων, για να είναι περιεκτικότερες οι απόψεις μας και ανάλογο το περιεχόμενο των εκφράσεων, μέσα από δράσεις που θα ψυχαγωγούν, θα προβληματίζουν, θα εκπαιδεύουν ενίοτε το κοινό. Η εμπειρία των μεγαλύτερων, των ειδικών, όσων έχουν έμπνευση, ελεύθερο χρόνο θα συνδράμει σε πιο πλούσιες εκδηλώσεις που κάποιες μπορούν να έχουν διάρκεια. Οπως σεμινάρια, ομάδες δράσεων, κινηματογράφισης κ. ά.

Νιώθουμε την ανάγκη να λειτουργήσουμε συμπληρωματικά στο σινεμά με διάφορους τρόπους έκφρασης, όπως ταυτόχρονα με τις άλλες τέχνες για να έχουμε μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης σαν πομποί και δέκτες. Μας αφορά ευρύτερα η κοινωνία μας, τείνουμε να συμβάλουμε στην άνθισή της με νέους τρόπους που θα μας προτείνετε, διαρκώς να ανανεώνουμε την οπτική μας, τις εκφράσεις της.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ – ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΩΝ 2018 – 2019

1. ΕΓΙΝΕ προβολή ταινιών του φεστιβάλ μικρού μήκους Δράμας, έκθεση κινηματογραφικών μηχανών φιλμ , στο Πνευματικό κέντρο την Τετάρτη 5-12-18, Ωρα 19.00

2. ΕΓΙΝΕ Αφιέρωμα στον Θόδωρο Αγγελόπουλο, με προβολή του ντοκιμαντέρ του Αλέξανδρου Λαμπρίδη επίσκεψη σε τόπους γυρισμάτων, προβολή της ταινίας του «μια αιωνιότητα και μια μέρα». 20-1-19

3. Προβολές για παιδιά και έφηβους με συνδυασμό τεχνών και μηνυμάτων.

4. Αφιέρωμα και ταινία για τη διάσωση προσφύγων από Ιαπωνικό πλοίο στην καταστροφή της Σμύρνης.

5. Παιδιά του πολέμου στην Εορδαία και τη Δυτ. Μακεδονία, αφιέρωμα και ταινία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ – ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΠ

1. Σεμινάρια «φτιάξε ένα βίντεο με το κινητό σου». 1ος μήνας δωρεάν.

2. Σεμινάρια «κάνω σινεμά βήμα βήμα». 1ος μήνας δωρεάν.

3. Ειδικές προβολές σε μέλη της ΚΟΠ, δωρεάν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Τηλ. 6973 258066 , Πτολεμαϊδα επίσης hliasmpara@yahoo.gr

Με εκτίμηση

για το Δ. Σ. της Κ. Ο. Π.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.