Στοίχημα: Χίλιοι τη χαίρονται, ένας την πληρώνει



Πολύ καλά κύλησε η χθεσινή βραδιά στο BetMarket.gr. Πρώτα η Φλίτγουντ έβγαλε πανεύκολα το διπλό, μετά είχαμε… μεταμεσονύκτιο πάρτι από τον Ιβιτς στο Μεξικάνικο Κύπελλο.

Πάντως, για να μην τα βλέπω και όλα ρόδινα, είχαμε και μια μικρή συνέχεια της Κυριακής. Δηλαδή το κέρδος μπορούσε κάλλιστα να είναι μεγαλύτερο. Τουλούζ και Ρεμς μας έδωσαν 90λεπτο με έξι γκολ, αλλά το Νανσί-Γκινγκάμπ κόλλησε στο 1-1 από το 66’, με το τρίτο τέρμα να έρχεται στην παράταση!

Σήμερα τα Κύπελλα έχουν ξανά την τιμητική τους. Υπάρχουν περιπτώσεις βέβαια που είναι ιδιαίτερα διαβασμένες, όπως το Τβέντε-Βίλεμ στην Ολλανδία. Προφανώς και η γηπεδούχος είναι βαριά φανέλα και ψάχνει λάμψη, προφανέστατα και η Βίλεμ έχει το νου της στη μάχη της παραμονής. Το θέμα είναι πως το 2.37 του άσου δεν με καλύπτει για αναμέτρηση ομάδων με διαφορά κατηγορίας.

Για να κλείσω με τις περιπτώσεις φαβορί, κοίταξα τη Σεντ Τζόνσον στην Πρέμιερ Σκωτίας και την Μπράγκα στο Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Η πρώτη βάσει φόρμας παίζεται στο 2.10. Η δεύτερη έχει το πλεονέκτημα της έδρας, κάνει σούπερ σεζόν και η Σπόρτινγκ σαν να κάνει νερά στα τελευταία.

Περνάω στην Τουρκία και το Γκεζτέπ-Αντάλια. Το γυρόφερνα αρκετή ώρα. Τσέκαρα φόρμα, βαθμολογίες για πιθανό κίνητρο στο πρωτάθλημα, πήρα κλίμα από το ρεπορτάζ, είδα τις κινήσεις που έκαναν κατά τη διακοπή. Τα έβαλα στο μπλέντερ και το συμπέρασμα είναι πως πρόκειται για ένα αμφίρροπο ζευγάρι. Καλή η πρώτη εντός, αλλά σούπερ και η άλλη εκτός. Με μαξιλαράκι ασφαλείας από τις θέσεις υποβιβασμού και οι δύο, ίσως σε λίγο χειρότερη θέση η Γκεζτέπ. Δίχως ιδιαίτερα θέματα στο ρεπορτάζ τους, ίσως κάποιες απουσίες στην Γκεζτέπ. Με ανοιχτή την πρόκριση μετά το 3-3 του πρώτου γύρου. Και τώρα έρχεται το σετ και δίνει τον άσο στο 1.70 και το διπλό στο 4.50. Νομίζω υπάρχει πολύ μεγαλύτερου του πραγματικού άνοιγμα.

Στο Κύπελλο Γαλλίας εκείνο που αξίζει σημείωσης είναι η μεγάλη πτώση στο over του Παρί Σ.Ζ. – Στρασβουργο. Μέχρι χθες ήμουν βέβαιος πως το 1.95 του over 3,5 θα μπει στο παιχνίδι μου. Τώρα είναι στο 1.60, που φυσικά δεν κρύβει και ιδιαίτερη αξία. Οσο κι αν η Παρί Σ.Ζ. έχει ξεμείνει από μέσους και το Στρασβούργο πηγαίνει στο Παρίσι με αναπληρωματική ενδεκάδα μεσοαμυντικά. Εκεί που βέβαια μπορεί να σταθούμε είναι οι 2 μονάδες στο g/g.

Σε σημεία, κρατάω τον άσο της Μπερζεράκ στο 4.65 και το διπλό της Κρουά στο 4.75. Για την πρώτη είχαμε μιλήσει και στον προηγούμενο γύρο, όταν απέκλεισε τη Νιόρ. Ξανά με ομάδα Λιγκ 2, την ντεφορμέ Ορλεάν που θα έχει περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο, η μία κατηγορία διαφορά όταν μιλάμε για 3η εναντίον 4ης κατηγορίας δεν είναι τεράστια σε αυτό το επίπεδο. Ειδικά όταν η Κρουά είναι από τις δυνατές ομάδες στη δεύτερη. Δεμένο σύνολο, αξιόπιστο, με καλές προκρίσεις φέτος. Μπορεί να τα καταφέρει και κόντρα στη Μαρινιάν, που έχει και απουσιούλες απόψε.

Σαν μεγάλο και το 1.85 στο over του Σεν Πριβ –Ρεν. Το ματς θα γίνει σε ουδέτερο, η Ρεν κατεβαίνει με καλή ενδεκάδα και οι ομάδες έχουν τέσσερις κατηγορίες διαφορά. Δηλαδή μέχρι και μόνη της το βγάζει η Ρεν.

Κλείνω με Ελληνικό Κύπελλο. Εγραφα και το Σάββατο για τον βελτιωμένο Ολυμπιακό του τελευταίου διαστήματος. Πατάει καλύτερα και ο Χριστοδουλόπουλος, είδα και μια Ξάνθη κάπως να παίζει πιο ανοιχτά εσχάτως, θα πάω στο over.

Άφησα για το τέλος αυτό που θα πρέπει να ήταν πρώτο θέμα. Οι ειδήσεις για τον Εμιλιάνο Σάλα ώρα με την ώρα γίνονται χειρότερες. Το μήνυμα που ο ίδιος φαίνεται να έστειλε λίγο πριν την απογείωση είναι συγκλονιστικό και δυστυχώς δείχνει πως υπήρχε πρόβλημα με το αεροσκάφος. Κάτι που μειώνει κι άλλο τις ελπίδες πως συνέβη κάτι διαφορετικό από το χειρότερο σενάριο.

Ο Αργεντινός που ζούσε το όνειρό του τις τελευταίες ημέρες, έχοντας κάνει σταδιακά βήματα προς την κορυφή, δικαιωμένος με τη μεταγραφή του στην Κάρντιφ. Μια ομάδα που υποδέχτηκε τη Λέστερ ελάχιστες ώρες μετά το συγκλονιστικό θάνατο του ιδιοκτήτη της, τώρα… δεν υποδέχτηκε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα. Απίστευτα και άσχημα παιχνίδια της μοίρας.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, οι ευχάριστες πιθανότητες είναι να τους έχει μαζέψει κάποιο σκάφος και να μην έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν ή να βρίσκονται ακόμη στη σωσίβια λέμβο. Διαφορετικά, μάλλον είναι μέσα στη θάλασσα και με την πολύ χαμηλή θερμοκρασία του νερού θεωρείται ανθρωπίνως αδύνατο να τα έχουν καταφέρει να επιβιώσουν μετά από τόσες ώρες.

Πόσοι δὲν ἔφαγαν τὰ νιάτα τους –

μοιραῖες βουτιές, θανατερὲς καταδύσεις,

γράμπες, πηγάδια, βράχια ἀθέατα,

ρουφῆχτρες, καρχαρίες, μέδουσες.

Ἀλίμονο ἂν κόψουμε τὰ μπάνια

Μόνο καὶ μόνο γιατί πνίγηκαν πεντέξι.

Ἀλίμονο ἂν προδώσουμε τὴ θάλασσα

Γιατὶ ἔχει τρόπους νὰ μᾶς καταπίνει.

Ἡ θάλασσα εἶναι σὰν τὸν ἔρωτα:

χίλιοι τὴ χαίρονται – ἕνας τὴν πληρώνει.

Όπως γράφει στο ποίημα του ο Ντίνος Χριστιανόπουλος το 1962.

Η πρώην ομάδα του, η Ναντ, δεν θα παίξει σήμερα στο Κύπελλο. Κάτι που είναι λογικό καθώς οι μέχρι προχθές συμπαίκτες του Σάλα σίγουρα είναι βαθύτατα επηρεασμένοι από τα γεγονότα.

 

Σύστημα 1-2-3:

23/1- 17:00 – Γκεζτέπ – Αντάλιασπορ 2 (4.50) επί 13 μονάδες

23/1- 19:30 – Μαρινιάν – Κρουά 2 (4.75) επί 12,4 μονάδες

23/1- 19:30 – Μπερζεράκ – Ορλεάν 1 (4.65) επί 12,5 μονάδες

Από 2 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα

 

Δυάδα:

23/1- 19:30 – Ολυμπιακός – Ξάνθη Over (1.95)

23/1- 22:00 – Παρί Σ.Ζ. – Στρασβούργο G/G (2.00)

Στη δυάδα απόδοσης 3,90, ποντάρισμα 15 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.