Δήμος Κοζάνης: Μείωση κατά 50% δημοτικών τελών για πολύτεκνους, ΑμεΑ και απόρους



Τη μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ποσοστό 50% για πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) με ποσοστό 67% και άνω και απόρους (κάτοχους Κάρτας Αλληλεγγύης) για το έτος 2018, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με την απόφαση 753/2018.

Για να τύχει ένας κάτοικος του Δήμου τη μείωση αυτή στα δημοτικά τέλη, πρέπει να καταθέσει μέχρι και 31 Μαρτίου 2019, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης (γραφείο προσόδων), τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Αίτηση (έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία)
2) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητος μόνον για ΑμεΑ
3) Φωτοαντίγραφα και των έξι )6) Δίμηνων πληρωμένων λογαριασμών της ΔΕΗ έτους 2018 (μπρος- πίσω σελίδα). Ένα υπάρχει απώλεια των λογαριασμών, αναζήτηση και εκτύπωση με ευθύνη των ενδιαφερομένων μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ στη διεύθυνση www.dei.gr
4. Σε περίπτωση που ο μετρητής της ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα του αιτούντος, απαιτείται αντίγραφο της τελευταίας φορολογικής δήλωσης (Ε1) και πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
5. Πιστοποιητικό αναπηρίας από ΚΕΠΑ ή Πολυτεκνικής Ιδιότητας ή Κάρτα Αλληλεγγύης (θεωρημένα για το έτος 2018).
6. Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης του δικαιούχου με το IBAN (σε φωτοτυπία).

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήμος Κοζάνης: Μείωση κατά 50% δημοτικών τελών για πολύτεκνους, ΑμεΑ και απόρους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.