Αναβιώνει η υπόθεση της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου στην Κοζάνη – Ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης



Ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 λίγο μετά τις 14:30 η εκδίκαση της Έφεσης της υπόθεσης της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου στην Κοζάνη. Η εκδίκαση της έφεσης αναμένεται να έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια και να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες αφού οι μάρτυρες που πρόκειται να εξεταστούν είναι πολλοί.

Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, εκδικάστηκε στις 12 Ιανουαρίου 2017 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας, όπου ο σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και καταδικάστηκε σε 20ετη ποινή φυλάκισης. Του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, κατόπιν αιτήσεως του πολιτικώς ενάγοντα Π. Βλάχου στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας να γίνει άρση των ελαφρυντικών που αναγνωρίστηκαν στον κατηγορούμενο, ο Εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, κατέθεσε Έφεση, η οποία συνεκδικάζεται με την Έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος σύζυγος.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.