Με 16 μετάλλια στο 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος για το 2019 οι αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης



Το τριήμερο 18 με 20 Ιανουαρίου στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης διεξήχθη το πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος με σκοπό τη σύσταση της επίλεκτης ομάδας του 2020. Από τον σύλλογό μας έλαβαν μέρος 29 αθλητές, 23 στο αγωνιστικό και 6 στο Τεχνικό πρωτάθλημα Poomsae (πούμσε) και κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 16 μετάλλια. Πιο συγκεκριμένα, 7 χρυσά, 1 αργυρό και 8 χάλκινα, σε μία διοργάνωση που ο συναγωνισμός ξεπέρασε τους 1050 αθλητές από 100 συλλόγους, από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του ο προπονητή της αγωνιστικής ομάδας κύριος Αλμασίδης Χρήστος είπε: είναι οι πρώτοι αγώνες για το 2019 μετά το πετυχημένο 6o snow camp που έγινε στην πόλη μας το τετραήμερο 3 με 6 Ιανουαρίου και οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να προετοιμαστούν και να κάνουν sparring με αρκετούς αθλητές. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που όλοι κατέθεσαν, για μία ακόμη φορά, τον καλύτερό τους εαυτό και έτσι καταφέραμε να κατακτήσουμε 16 μετάλλια και να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερες εμπειρίες αλλά και ταυτόχρονα να αυξηθεί η αγωνιστική μας ετοιμότητα ενόψει των υποχρεώσεων μας σε δύο εβδομάδες όπου θα βρεθούμε με 6 αθλητές στη Λάρνακα της Κύπρου και θα αγωνιστούμε στο G1 Διεθνές πρωτάθλημα διεκδικώντας βαθμολογία για την εθνική μας ομάδα. Θεωρώ ότι οι αθλητές της ομάδας μας βρίσκονται σε αρκετά ικανοποιητική κατάσταση, βέβαια έχουμε αρκετό δρόμο για να βρεθούμε εκεί που πρέπει όταν πρέπει. Οπότε συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και εύχομαι και ελπίζω ο κάθε αθλητής να εισπράξει το καλύτερο από ότι έχει καταθέσει.

Οι αθλητές που έκαναν διάκριση είναι οι

ΧΡΥΣΑ :
1)Τεληκωστόγλου Απόστολος
2)Μαρέτης Ραφαήλ Ιωάννης
3)Ζήσης Νικόλαος
4)Ζευκλής Γιώργος
5)Καραμούζα Μάγδα
6)Γούσια Μαρία
7)Δοκός Πέτρος

ΑΡΓΥΡΑ :
1)Μαρέτη Σταυριάννα

ΧΆΛΚΙΝΑ
1)Σολακίδης Κωνσταντίνος
2)Ζήση Ανδριάνα Ραφαέλα
3)Τζέλλου Σαββίδου Γεωργία
4)Ζευκλής Άγγελος
5)Γεωργανάκης Αλέξανδρος

ΤΕΧΝΙΚΌ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ
6)Ευρενιάδου Μαρία
7)Πλιάτσιος Ευθύμης
8)Καλαμπούκα Σοφία

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους καθώς και τους προπονητές τους Αλμασίδη Χρήστο, Δόδουρα Γεώργιο, Αλμασίδου Σταυριάνα, Διάφα Αργύριο, Πράσσο Ευάγγελο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.