Σκέψεις για ομοιότητες μεταξύ της προδοσίας του Χριστού και συμφωνίας των Πρεσπών – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου



Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου:

Οι αρχιερείς και οι άρχοντες των Εβραίων πολύ καιρό έψαχναν κάποιον να τους παραδώσει τον Χριστό. Και βρήκαν τον Ιούδα. Εδώ και 25 χρόνια που διαλύθηκε η πρώην Γιουγκοσλαβία και έγινε το κράτος ΠΓΔΜ τα μεγάλα αφεντικά έψαχναν κάποια κυβέρνηση να παραδώσει την Μακεδονία. Και βρήκαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο Ιούδας ήταν σε υπερδιέγερση για να καταφέρει να προδώσει τον Χριστό. Έτρεχε μέσα στη νύκτα, σκεφτόταν , μελετούσε τον τρόπο παράδοσης του Χριστού, συσκεπτόταν με τους αρχιερείς. Ο κ. Τσίπρας όλο αυτό τον καιρό είναι σε υπερδιέγερση. Συνέχεια μας λέει τα καλά της συμφωνίας(ακόμα και στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα), συναντιέται με βουλευτές, μετράει και ξαναμετράει για να είναι σίγουρος ότι έχει τους 151 βουλευτές.

Κάθε προδοσία έχει και αμοιβή. Ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό και κέρδισε 30 αργύρια. Το 80% των Ελλήνων διαφωνεί με τη συμφωνία, δηλαδή έχει τη γνώμη ότι θα δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον, δηλαδή έχει τη γνώμη ότι είναι προδοσία της Μακεδονίας. Ποια ήταν η αμοιβή αυτής της προδοσίας ;

Ο Πιλάτος κατάλαβε ότι ο Χριστός ήταν αθώος και ότι επειδή τον φθονούσαν οι άρχοντες των Εβραίων τον παρέδωσαν σ’ αυτόν. Επειδή όμως φοβήθηκε να μην πέσει στη δυσμένεια του Ρωμαίου Αυτοκράτορα τον παρέδωσε να σταυρωθεί. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το ήξερε ότι το κράτος των Σκοπίων δεν έχει κανένα δικαίωμα να λέγεται Μακεδονία (οι χώρες ονομάζονται από τους κατοίκους που έχουν τώρα), ούτε του ανήκει η ιστορία, ο πολιτισμός, η κληρονομιά που εδώ και 70 χρόνια πλαστογραφεί και ούτε υπάρχει μακεδονική γλώσσα (ο κ. Μπαμπινιώτης επανειλημμένως έχει πει ότι είναι βουλγαροσερβικό ιδίωμα).

Φοβήθηκε όμως τις πιέσεις των μεγάλων αφεντικών και παρέδωσε την δόξα της Μακεδονίας.

Λέει η παράδοση της Ορθοδοξίας ότι στον Γολγοθά που σταυρώθηκε ο Χριστός ήταν θαμμένο το κρανίο του Αδάμ. Έτσι και ο τόπος που υπογράφηκε το ξεπούλημα της Μακεδονίας είναι ποτισμένος με το αίμα χιλιάδων ηρώων από όλη την Ελλάδα για να απελευθερωθεί η Μακεδονία.

Ο λαός των Εβραίων ξεγελάστηκε από τους «καλούς» λόγους που παρουσίαζαν οι άρχοντές του και φώναζε να σταυρωθεί ο Χριστός. Στην συμφωνία των Πρεσπών ένα μικρό μέρος του λαού ξεγελάστηκε από τα «καλά» που παρουσιάζει η κυβέρνηση και χάρηκε που ξεπουλήθηκε η Μακεδονία.

«Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς». Μετά την καταδίκη του Χριστού κατάλαβε ο Ιούδας το λάθος του και επέστρεψε τα 30 αργύρια στους άρχοντες λέγοντας ότι ο Χριστός είναι αθώος. Τον πέταξαν με τις κλωτσιές από κοντά τους με τα λόγια «δεν μας ενδιαφέρει, δικό σου θέμα τι νομίζεις». Έτσι κι αυτούς που παρέδωσαν την Μακεδονία θα τους πετάξουν σε λίγο τα μεγάλα αφεντικά σαν άχρηστες λεμονόκουπες.

Τα δεινά της Ελλάδας συνέχεια αυξάνονται. Έχει τόσο πλούτο η Ελλάδα και δεν παράγουμε τίποτα. Διώξαμε πάνω από 500.000 νέους στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Πολλοί Έλληνες έφτασαν να πεινάνε.

Συνέχεια μας στέλνουν μετανάστες από Αφρική και Ασία. Τα παιδιά μας ούτε παντρεύονται ούτε γεννούν παιδιά. Τα μεγάλα αφεντικά κοντεύουν να πετύχουν τον σκοπό τους, μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες.

Βλέπετε σε ποιο κατήφορο μπήκαμε που επιλέξαμε οι περισσότεροι Έλληνες να μην είμαστε κοντά στον Χριστό ; Πόσο χτύπησαν την Ελλάδα οι κυβερνήσεις κι εμείς τα ανεχτήκαμε όλα ; Στον 80 ψαλμό στίχο 13 λέει ο λόγος του Θεού: «εἰ ὁ λαός μου ἤκουσέν μου, Ἰσραήλ ταῖς ὁδοῖς μου εἰ ἐπορεύθη, ἐν τῷ μηδενὶ ἂν τοὺς ἐχθροὺς αὐτῶν ἐταπείνωσα καὶ ἐπὶ τοὺς θλίβοντας αὐτοὺς ἐπέβαλον τὴν χεῖρά μου». Έλεγε ο άγιος Παΐσιος: «Να φύγουν αμέσως οι Τούρκοι από την Κύπρο είναι το μόνο εύκολο, αρκεί όλοι οι Κύπριοι, μα όλοι, να κάνουν από 1 μετάνοια».

3 σχόλια στο άρθρο “Σκέψεις για ομοιότητες μεταξύ της προδοσίας του Χριστού και συμφωνίας των Πρεσπών – Του Χαράλαμπου Παπαδόπουλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.