Αυτή είναι η τελική απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 15 Ιανουαρίου



Αυτή είναι η τελική απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 15 Ιανουαρίου:

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, η προσέλευση των μαθητών θα ξεκινήσει από τις 09.15 ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10.00.

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09.15.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων θα τροποποιηθούν αναλόγως.

15 σχόλια στο άρθρο “Αυτή είναι η τελική απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 15 Ιανουαρίου

  1. Ωραία. Αν πάω νοσοκομείο εξαιτίας σας εσεις να μου πληρώσετε τους γιατρούς. Έχω αποκλειστεί στην γειτονιά Μ και ούτε αυτοκίνητο δεν μπαίνει

  2. Μπραβο δημαρχε που δ καθαρισες τιποτα (Δημοτικο κ Γυμνασιο Λευκοπηγης ) κ παρ ολα αυτα ανοιξες τα σχολεια!Ντροπη σου!Αν καποιο παιδι παθει κατι τι να πω?Ξεφτιλα!!!!!

  3. Απαράδεκτο αφού δεν μπορείτε να καθαρίσετε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια τι ανοίγετε τα σχολειά; Ο γιος μου έπεσε σήμερα έχει πολύ πάγο και ενώνεται κρύο ,θα σκοτωθούν δηλαδή , εδώ δεν μπορούμε εμείς με τέτοιες συνθήκες θα μπορεσουν τωρα τα 5χρονα τα 10χρονα κ τα 13χρονα και στο κάτω κάτω ευθύνη σας ειναι κάντε κατι με τον πάγο και την θέρμανση στα σχολεία ή μην τα ανοίγετε!!

  4. Υπαρχουν μαθητές που ερχονται με λεωφορεία και αντιμετωπιζουν πολλα προβληματα με τη μεταφορα στη τελικη τι επειδη εβγαλε λιγο ηλιο κ οι κεντρικοι δρομοι ειναι καθαροι ειναι ολα γκουντ ακομη έχει κρυο και ας μην σχολιασω τον παγο που στα πεντε βηματα πεφτω και κρατιεμαι απο τις κολωνες οχι μονο εγω ολοι οι συμμαθητες μου οτι να ναι

  5. Μάλλον δεν εχετε καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης και γι αυτο το λογο ανοίγετε τα σχολεία σημερα επεσαν μπροστα μου δυο παιδια λογο του παγου … δεν εχετε παιδια να βγαίνουν με μειων πρωι πρωι και τωρα θα μου πείτε αυτή ειναι η δουλειά τους να παν σχολείο κι εγω αυτο θα ελεγα αλλα να πηγενουν χωρις να βαζουν σε κίνδυνο τη ζωη τους.

    Ευχαριστώ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.