Δυναμική διαμαρτυρία του Απόστολου Πόντα επικεφαλής της ΕΔΕΜ κατά της διεξαγωγής του αγώνα Μίλαν – Γιουβέντους για ρατσιστική αντιμετώπιση των γυναικών

Ο Απόστολος Πόντας συνεχίζει δυναμικά την διαμαρτυρία κατά της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Μίλαν και Γιουβέντους που πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΜ και μέλος του Κινήματος Αλλαγής, είναι ένας νέος άνθρωπος που αντιτίθεται στην διεξαγωγή του αγώνα αυτού, διότι φέρει το ρατσιστικό μήνυμα αποδοχής της αντιμετώπισης των γυναικών ώς ανθρώπων δεύτερης κατηγορίας.

Μετά το video δημοσιοποίησης της θέσης του, το οποίο μέσα σε λίγες ημέρες ξεπέρασε τις 1.500.000 προβολές, σήμερα, τέθηκε επικεφαλής αντιπροσωπείας διαμαρτυρίας έξω από την Ιταλική Πρεσβεία, με σύνθημα, την Ευρώπη των Λαών.

«Μην παίζετε αυτό το παιχνίδι!»

Την Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019, στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, διεξάγεται ο τελικός του Ιταλικού Supercup, μεταξύ των ιστορικών ομάδων Μίλαν και Γιουβέντους.

Ο αγώνας αυτός ΔΕΝ πρέπει να γίνει!

Είναι ένας αγώνας, φορέας φασιστικών και ρατσιστικών μηνυμάτων, θρησκευτικού φονταμενταλισμού.

Στον αγώνα αυτόν :

· Καμία γυναίκα δεν έχει δικαίωμα να παραστεί ασυνόδευτη.

· Καμία γυναίκα δεν έχει δικαίωμα να αγοράσει εισιτήριο για τον εαυτό της.

· Καμία γυναίκα δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στις διακεκριμένες θέσεις.

· Καμία γυναίκα δεν έχει δικαίωμα να παραστεί άνευ εγκεκριμένης ένδυσης.

Εμείς, οι Δημοκρατικοί Πολίτες της Ευρώπης, σεβόμαστε το Ισλάμ, σεβόμαστε το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας. Δεν τρέφουμε, όμως, κανένα σεβασμό στον αποκλεισμό των γυναικών και στην έκπτωση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οφείλουμε να προστατεύσουμε τις Αρχές και τις Αξίες της Ανοιχτής Κοινωνίας, την Κληρονομιά μας, τα Ευεργετήματα της Δημοκρατίας για τους πολίτες όλου του κόσμου.

Όπως τονίζει ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ. Απόστολος Πόντας, ο αγώνας αυτός δεν πρέπει να γίνει γιατί δεν μεταφράζονται όλα σε χρήμα. Γιατί ο αθλητισμός δεν δύναται να μετατραπεί σε εργαλείο καταπίεσης και μέσο προπαγάνδας του ρατσισμού. Γιατί η διεξαγωγή του θα αποτελέσει στίγμα για τους Ευρωπαίους Δημοκράτες!

Τα σύνορα της Ευρώπης δεν διασφαλίζονται με όπλα απέναντι στους πρόσφυγες! Διασφαλίζονται με την εξαγωγή των Δημοκρατικών Αρχών στις χώρες καταγωγής τους.

Η ματαίωση του αγώνα αυτού θα αποτελέσει Τεκμήριο Δημοκρατίας και δείγμα σεβασμού προς τις γυναίκες όλου του κόσμου.

Πρέπει να σταματήσουμε τον αγώνα αυτό!

Πρέπει να διεκδικήσουμε για όλους τους ανθρώπους τα ευεργετήματα των Δημοκρατικών Αρχών και Αξιών!

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δυναμική διαμαρτυρία του Απόστολου Πόντα επικεφαλής της ΕΔΕΜ κατά της διεξαγωγής του αγώνα Μίλαν – Γιουβέντους για ρατσιστική αντιμετώπιση των γυναικών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.