Πρόβλημα με την τηλεθέρμανση στην Κοζάνη λόγω βλάβης των μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Λόγω βλάβης δυο μονάδων (4 & 5) του ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ που τροφοδοτούν την τηλεθέρμανση από χθες 11/1/2019 ημέρα Παρασκευή και των δυσμενών καιρικών συνθηκών , η μια μονάδα (3) της ΔΕΗ που λειτουργεί και το λεβητοστάσιο αιχμής της επιχείρησης δεν επαρκούν να καλύψουν πλήρως την ζήτηση θερμικής ενέργειας των καταναλωτών .

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΑΗΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ η αποκατάσταση της βλάβης μιας μονάδας (5) θα γίνει τις βραδινές ώρες οπότε και με την κανονική λειτουργία δυο μονάδων της ΔΕΗ και το Λεβητοστάσιο Αιχμής της ΔΕΥΑΚ θα υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας της Τ/Θ στο σύνολο των καταναλωτών αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 13/1/2019.

Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών .

Εάν απαιτηθεί θα ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΚ

5 σχόλια στο άρθρο “Πρόβλημα με την τηλεθέρμανση στην Κοζάνη λόγω βλάβης των μονάδων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

 1. Να μειωθεί η τηλεθέρμανση στην χρέωση για την διάρκεια της βλάβης με τόσο κρύο ούτε λόγος; εξάλλου δεν ευθύνονται οι καταναλωτές για να πληρώσουν τη νύφη

  1. κατοικος Σκ΄ρκας

   - Edit

   Απαντήστε

   Σε σας ειναι μειωμενη η θέρμανση τωρα που υπάρχει το πρόβλημα .Εμας στην περιοχή μας Βίτσι και Φλωρίνης όταν έχει πολύ κρύο πέφτει η απόδοση της ζέστης και καίμε ηλεκτρικά σώματα να ζεσταθούμε . και όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία εξω σκάμε απο την ζέστη τι να πούμε??Φωνάζουμε και μας γράφουν κανονικά οι κύριοι της τηλεθέρμανσης

 2. Η τλθ σχεδιαστηκε να λειτουργει απο μια μονάδα με υποστήριξη απο το λεβητοστάσιο της Δευακ όταν κανει κρύο πολύ. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε με τις συνεχής επεκτάσεις με νέα χωρια και δεν φθάνει τώρα απο μια μονάδα.

 3. ΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 22¨55 ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.