Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6° Διεθνές Camp Ταεκβοντό από τη Μακεδονική Δύναμη στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6° Διεθνές camp Ταεκβοντό πού συνδιοργάνωσε ο σύλλογός μας Μακεδονική Δύναμη με τον Δαναό Ωραιοκάστρου στην Κοζάνη από τις 3 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2019 .

Συνολικά 350 αθλητές και 60 προπονητές από 6 χώρες έδωσαν το παρόν για 4 ημέρες στην πόλη της Κοζάνης, η οποία την ημέρα της έναρξης θέλησε να ανταμείψει τους καλεσμένους της και ντύθηκε στα λευκά προσφέροντας ένα ξεχωριστό χρώμα στην διοργάνωση. 22 διακεκριμένοι αθλητές, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι, πρωταθλητές Ευρώπης και πολλοί πρωταθλητές των χωρών τους έδωσαν το παρόν σε αυτήν την γιορτή τού Ολυμπιακού Αγωνίσματος του Ταεκβοντό !!!

Μια γιορτή που ο στόχος της ήταν πολύπλευρος . Η γνωριμία και η δημιουργία φιλίας μεταξύ των αθλητών και προπονητών που παραβρέθηκαν ήταν η πρώτη προτεραιότητα .

Η ανταλλαγή αγωνιστικών πληροφοριών και εμπειριών με ιδιαίτερο σεβασμό στο πρόσωπο των αθλητών και των προπονητών ο επόμενος στόχος .

Την ημέρα της τελετής έναρξης τιμήθηκαν με αναμνηστική πλακέτα οι διακεκριμένοι αθλητές που έδωσαν το παρόν , ο Δήμαρχος Κοζάνης κύριος Ιωαννίδης Λευτέρης και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Π.Ν κύριος Ιωαννίδης Γιάννης για την στήριξη της εκδήλωσης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος κύριος Μανώλης Χρήστος για την προσφορά του στο αγώνισμα του Ταεκβοντό.

Στο τετραήμερο αυτό CAMP δίδαξαν οι εξής προπονητές:
● Εφραιμίδης Παντελής (προπονητής Εθνικής ομάδας)
● Χριστίδης Ανδρέας (προπονητής κλιμακίου Βορείου Ελλάδος)
● Αλμασίδης Χρήστος (προπονητής κλιμακίου Βορείου Ελλάδος)
● David Fillip Cook ( προπονητής Εθνικής ομάδας της Νορβηγίας)

Στην τελετή λήξης βραβεύτηκαν για τις παράλληλες θεωρητικές ενότητες που πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο της Κοβεντάρειου Βιβλιοθήκης Κοζάνης οι:
■ Γκέσιου Μπατσίλα Βασιλική (κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου)
■ Βαβουλίδου Σμαρώ (φυσιοθεραπεύτρια)
■ Κουτρότσιου Αναστασία (υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος)
Επίσης έγινε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές που έδωσαν το παρόν σε αυτή τη διοργάνωση από τον αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο.

Οι διοργανωτές νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν:
● Τον Δήμο Κοζάνης και το προσωπικό του.
● Όλους τους συνεργάτες και εθελοντές της διοργάνωσης !!!
● Τον φωτογράφο κύριο Ποζαπαλίδη Κωνσταντίνο !!!
● Τους γιατρούς !!!
● Τους προπονητές , αθλητές , γονείς

Και όλους όσους ακόμη συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του CAMP !!!

Next station is…summer camp 2019!!!!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”895″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”40″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.