Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης – Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης



Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης για την διετία 2019-2020 η σύνθεση του οποίου σύμφωνα με το άρ.20 του καταστατικού του Συλλόγου είναι :

α. Πρόεδρος: Λεωνίδας Μαγκάκης
β. Α΄ Αντιπρόεδρος: Φώτιος Ρέντζιος
γ. Β΄ Αντιπρόεδρος:Ζαχαρίας Μάλλιος
δ. Γενικός Γραμματέας: Σπυρίδων Μαρέτης
ε. Ειδικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Ζέρβας
στ. Ταμίας: Θωμάς Λάππας .
ζ. Έφορος Χορευτικού: Άννα Κουτσού
η. Έφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων : Δημήτριος Πρέβεζας
θ. Έφορος Υλικού: Αθανάσιος Γεωργίου


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σαμαριναίων Κοζάνης καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 το πρωί στο αναψυκτήριο του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με θέματα:

1. Λογοδοσία της Διοίκησης

2. Ταμειακός απολογισμός του έτους 2018

3. Προϋπολογισμός για το έτος 2019

4. Προτάσεις – Ανακοινώσεις

5. Εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Εξελ/κής Επιτροπής

Μέλος που επιθυμεί την εκλογή του στα όργανα διοίκησης του Συλλόγου, πρέπει απαραίτητα να υποβάλλει έγγραφη αίτηση υποψηφιότητας στη γραμματεία του Συλλόγου κάθε Τετάρτη μέχρι και τις 16/01/2019 και ώρες 17:00 έως 19:00.

Σε περίπτωση που δεν έχουμε απαρτία η Γενική Συνέλευση θα γίνει την επόμενη Κυριακή στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα, χωρίς άλλη πρόσκληση.

Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει βράβευση των αριστούχων μαθητών και των εισαχθέντων στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι κατά το 2018. Υποβολή δικαιολογητικών στο γραφείο του Συλλόγου κάθε Τετάρτη μέχρι 16/01/2019 και ώρες 17:00 έως 19:00.

Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα κοπεί η Βασιλόπιτα του Συλλόγου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.