Οι εορταστικές εκδηλώσεις του μουσικού σχολείου Σιάτιστας



Στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και τη Πρωτοχρονιάς , το σχολείο μας μετά από πρόσκληση επισκέφθηκε, όπως κάθε χρόνο, το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Στο χώρο υποδοχής του Νοσοκομείου κατά σειρά έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του κ. Θεοδωρόπουλου Θωμά, τραγούδησε η Ευρωπαϊκή Χορωδία υπό τη διεύθυνση της κ. Κουζιάκη Μαρίας, το Σύνολο Μουσικών Αυτοσχεδιασμών υπό τη διεύθυνση του κ. Μπαλαμάτση Σπύρου, το σχήμα Έντεχνης και Λαϊκής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Ντόνα Νίκου και το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής υπό τη διεύθυνση του κ. Μέτσιου Παύλου.

Οι παιδικές φωνές και τα μουσικά όργανα μετέδωσαν τη χαρά στους αρρώστους, στους συγγενείς τους, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας σε συνεργασία με το 2ο Νηπιαγωγείο Σιάτιστας παρουσίασαν στην πλατεία της Γεράνειας στη Σιάτιστα Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Πρώτα τραγούδησαν τα παιδιά του 2ου Νηπιαγωγείου δύο παιδικά χριστουγεννιάτικα και στη συνέχεια το κέφι κορυφώθηκε από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου.

Ο Διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας εύχονται σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ένα ευτυχισμένο και ειρηνικό 2019.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.