Με το φως των κεριών στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης – Συναυλία, παραμύθια και ανταλλακτικό παζάρι την παραμονή ΧριστουγέννωνΗ μαγεία των Χριστουγέννων στην ασφυκτικά γεμάτη κεντρική σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κοζάνης με πρωταγωνιστές αγαπημένα παραμύθια κι όμορφες μουσικές από την Ορχήστρα του Ωδείου Δημόπουλου και την Χορωδία.

Τα παραμύθια αφηγήθηκαν οι ηθοποιοί Πηνελόπη Μαρκοπούλου και Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη κάτω από τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γεώργιου Δερνίκα.
Ενορχήστρωση ορχήστρας/ διεύθυνση χορωδίας: Έρη Κουρμπαλή
Προετοιμασία Χορωδίας: Έμη Τσιούρα Δημοπούλου
Αφήγηση: Πηνελόπη Μαρκοπούλου & Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη
Σκηνοθετική Επιμέλεια: Γιώργος Δερνίκας

Η έννοια της ανταλλαγής ήταν επίσης ο πρωταγωνιστής της εκδήλωσης μας! Γι’ αυτό ετοιμάστηκε ένα Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Παζάρι. Κάθε παιδί που παρακολούθησε την εκδήλωση ,έφερε ένα από τα παιχνίδια του που δεν παίζει πια. Στο τέλος της συναυλίας, στήθηκε ένα ανταλλακτικό παζάρι! Έτσι κάθε παιδί πήρεκάτι διαφορετικό, κάτι αγαπημένο κάποιου άλλου παιδιού. Η δύναμη που έχει η έννοια της ανταλλαγής, έδωσε στους μικρούς μας φίλους μαθήματα ζωής αλλά και χαμόγελα χαράς!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.