Μπόνους έκπτωσης 10% στους λογαριασμούς νερού για τους καλοπληρωτές από την ΔΕΥΑ ΚοζάνηςΈκπτωση 10% στα τιμολόγια ύδρευσης – αποχέτευσης για τους «καλοπληρωτές», αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ στην τελευταία του συνεδρίας. Η πρόταση του Προέδρου του ΔΣ Αχιλλέα Δημητριάδη υπερψηφίστηκε και αναμένεται να εφαρμοστεί εφόσον εγκριθεί και από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, όπου και θα παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία που αφορούν στις εισπράξεις, το χρέος των καταναλωτών απέναντι στην επιχείρηση καθώς και τα έργα που υλοποιήθηκαν η υλοποιούνται κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο κ.Δημητριάδης το μπόνους του 10% θα δοθεί σε όλα τα νοικοκυριά που παραμένουν συνεπή στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ΔΕΥΑΚ παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η έκπτωση θα αφορά στην αξία ύδρευσης, αποχέτευσης, το τέλος του 80% καθώς και το πάγιο. Στόχος του ΔΣ είναι η βελτίωση της εισπραξιμότητας και η επιβράβευση των καταναλωτών .

Η έκπτωση δεν αφορά στο τιμολόγιο της τηλεθέρμανσης.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

2 σχόλια στο άρθρο “Μπόνους έκπτωσης 10% στους λογαριασμούς νερού για τους καλοπληρωτές από την ΔΕΥΑ Κοζάνης

  1. 10% έκπτωση για τους καλοπληρωτές χαχαχα,με 80% επί της αξίας του νερού φαντάζει το λιγότερο γελοίο.Το ακριβότερο νερό σε όλη την Ελλάδα, έλεος, αγαθό είναι όχι είδος πολυτελείας!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.