Διαρκή ρεκόρ τηλεθέασης για τον Γιώργο Αυτιά με την εκπομπή “Καλημέρα” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ



Του Μανώλη Κομνηνού από το ysterografa.gr:

Η σχέση του Γιώργου Αυτιά με το τηλεοπτικό κοινό έχει αντέξει στη διαδρομή του χρόνου, με τον δημοφιλή δημοσιογράφο να καταγράφει διαρκή ρεκόρ τηλεθέασης με την εκπομπή “Καλημέρα”, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Αυτάς έχει εδραιώσει μια εκπομπή παρεμβατικότητας, τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό-οικονομικό επίπεδο, που και από το ξεκίνημα της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν καταγράφει ποσοστά άνω του 40%, έχοντας ξεπεράσει πολλές φορές και το 50%, πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών.

Στην τελευταία εκπομπή πριν από τα Χριστούγεννα, ο Γιώργος Αυτιάς έστειλε τις ευχές του σε κάθε ελληνική οικογένεια, μαζί με ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για την εμπιστοσύνη.


Το KOZANILIFE.GR, στο πλαίσιο μιας ποιοτικής ενημέρωσης, βρίσκεται σε συνεργασία με την εκπομπή “Καλημέρα” του Γιώργου Αυτιά, προκειμένου να παράγει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ανταλλαγή απόψεων, ειδήσεων, ρεπορτάζ.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαρκή ρεκόρ τηλεθέασης για τον Γιώργο Αυτιά με την εκπομπή “Καλημέρα” στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

  1. Άμα θέλουμε το πιστεύουμε ότι τον βλέπουν ακόμα αυτόν τον ψεύτη, που έβγαινε διαφορετικές ημέρες και δήθεν συνομιλούσε απ’ ευθείας με τον Ψωμιάδη, ενώ τον είχε σε βίντεο από προηγούμενη φορά. Με μια απλή αναζήτηση στο YouTube βλέπει κανείς την απάτη του Αυτιά.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.