Η καθιερωμένη ετήσια συνάντηση ανταλλαγής ευχών για το νέο Έτος για τα μέλη και τους φίλους του Επιμελητηρίου ΚοζάνηςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κοζάνης και ο Πρόεδρος, κ. Νικόλαος Σαρρής, θα υποδεχθούν τα μέλη και τους φίλους του Επιμελητηρίου στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση ανταλλαγής ευχών για το νέο Έτος 2019, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, στο κτίριο του Επιμελητηρίου, επί της οδού Ι. Φαρμάκη 2, στην Κοζάνη.

Σας περιμένουμε από ώρες 11:00 π.μ. έως και 15:00 την 2η ημέρα μετά την Πρωτοχρονιά στο «Σπίτι του Επιχειρηματία», για να ανταλλάξουμε ευχές ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Έμποροι, Βιοτέχνες, Επαγγελματίες, Εργαζόμενοι, θα εκφράσουμε την ελπίδα το Νέο Έτος 2019 να είναι Καλύτερο, Δημιουργικότερο και περισσότερο Εποικοδομητικό από το έτος που φεύγει και θα ευχηθούμε η Νέα Χρονιά να αποτελέσει επιτέλους την απαρχή της πολυπόθητης ανάκαμψης, που θα οδηγήσει σε νέα πορεία ανάπτυξης την Επιχειρηματικότητα, την Οικονομία, την Κοινωνία, τον Τόπο και τη Χώρα μας γενικότερα.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Σαρρής

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.