Πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το Δήμο Κοζάνης για τα μέλη των ΚΑΠΗ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Κοζάνης την Τετάρτη το απόγευμα για τα μέλη των ΚΑΠΗ. Οι όμορφες μελωδίες από τη χορωδία των ΚΑΠΗ, τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρανών και του μουσικού σχήματος «Πέραν» δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα με πολύ κέφι και χαρά.

Τις ευχές του για τη νέα χρόνια έδωσαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης Γιώργος Σιαμπανόπουλος.

Δείτε το βίντεο και τις σχετικές φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”871″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.