Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τις Επιχειρήσεις – Μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής σε ΕκθέσειςΤο Επιμελητήριο Κοζάνης (ΕΒΕ) καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στις παρακάτω Εκθέσεις:

Στη Διεθνή Έκθεση «Constructions –ΧΡΩΜΑ ΜΟΝΩΣΗ- ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ» και την «15η SAVE ENERGY», που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου 2019 στο χώρο της κρατικής έκθεσης ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Οι εκθέσεις αυτές που γίνονται παράλληλα στον ίδιο χώρο είναι καθιερωμένες και γνωστές, με μεγάλη επισκεψιμότητα (12.000- 15.000 επαγγελματίες και κοινό εκ των οποίων περίπου 5.000 είναι μέλη της Ομοσπονδίας Εργοδοτών Βιομηχάνων Κύπρου). Όσα μέλη από τον κλάδο των κατασκευών και της Ενέργειας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στο Επιμελητήριο έως την Πέμπτη 10/1/2019.

Στην 28η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας «DETROP» και στην 7η Διεθνή Εκθεση Οίνου «OENOS 2019», που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Δηλώσεις συμμετοχής στο Επιμελητήριο έως την Πέμπτη 10/1/2019.

Στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo 2019», που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo στην Αθήνα από 16 ως 18 Μαρτίου 2019. Για δηλώσεις συμμετοχών στην έκθεση, που έχει ήδη ανακοινωθεί, δίδεται παράταση έως Παρασκευή 7/1/2019 .

Στη Διεθνή έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ» (πρώην Domotec) που αφορά τον κλάδο των κατασκευών και ενέργειας, που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα στις αρχές Απριλίου. Όσα μέλη από τον κλάδο των κατασκευών και της Ενέργειας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν στο Επιμελητήριο έως την Παρασκευή 25 /1/2019.

Οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν μέρος ως εκθέτες σε ενιαίο χώρο, που θα εκμισθώσει το ΕΒΕ για τα μέλη του, θα πρέπει να υποβάλλουν εγκαίρως σχετική αίτηση στο Επιμελητήριο. Πληροφορίες εργάσιμες ημέρες και ώρες (κα Κατερίνα Καρακουλάκη & κα Βίκη Δούσιου ) τηλ. ΕΒΕ 24610 41693.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.