Συγχαρητήριο του Γυμνασίου Λευκοπηγής στο μαθητή της τρίτης τάξης του σχολείου Ζάμπακα Ραφαήλ για την επιτυχία και τη βράβευσή του



Η Διευθύντρια και σύσσωμη η σχολική κοινότητα των συμμαθητών, του Συλλόγου των εκπαιδευτικών και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λευκοπηγής με αίσθημα τιμής και υπερηφάνειας επιθυμούν να εκφράσουν τα ειλικρινή συγχαρητήριά τους στο μαθητή της τρίτης τάξης του σχολείου μας κατά το σχολικό έτος 2017-2018, Ζάμπακα Ραφαήλ του Ζήση, για την επιτυχία και τη βράβευσή του .

Ο μαθητής διακρίθηκε με το τρίτο βραβείο στον 6ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Πρωτόλειου Διηγήματος στη μνήμη Καίτης Λασκαρίδη για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που προκήρυξε και διοργάνωσε το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη.

Στόχος του συγκεκριμένου διαγωνισμού, στο πλαίσιο μιας ευγενούς και αξιέπαινης προσπάθειας, είναι να ενισχύσει την αυτοέκφραση των εφήβων και να υποστηρίξει το μάθημα της Λογοτεχνίας και της Έκθεσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Επιθυμούμε ως σχολική κοινότητα να ευχηθούμε εκ βάθους καρδίας στον αξιέπαινο και αγαπητό μαθητή της Α΄ πια Λυκείου κάθε επιτυχία στον έντιμο και δημιουργικό αγώνα του.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΣΚΟΥΛΗ
Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΕΥΚΟΠΗΓΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.