«Ελλάδα Μπορούμε»: Ο Χάρης Κάτανας με αφορμή το 12ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας



«Ελλάδα Μπορούμε»

Με βασικό σύνθημα, «Ελλάδα Μπορούμε», πραγματοποιείται στην Αθήνα το 12ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας σε μια εποχή που η Ελλάδα συνολικά και η κάθε περιοχή ξεχωριστά, έχουν ανάγκη απο πρόσωπα που μπορούν να τραβήξουν μπροστά, που έχουν τη δυνατότητα να φέρουν το καινούργιο, που διαθέτουν τις ικανότητες να δημιουργήσουν ισχυρές προϋποθέσεις ανάπτυξης. Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει αυτό το δυναμικό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυάται την πρόοδο και την ανάπτυξη, μέσα απο το ρεαλιστικό, και μετρήσιμο πρόγραμμα που παρουσιάζει για κάθε πτυχή που αφορά τους Έλληνες και τη ζωή τους.

Ο δρόμος είναι ένας: Όλοι μαζί με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορούμε να αλλάξουμε την πατρίδα μας και τον τόπο μας, κάνοντας παρελθόν το μίζερο σήμερα και ανοίγοντας δρόμους ευημερίας για ένα καλύτερο αύριο. Όλοι μαζί είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο εκλογικό αγώνα, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για την αλλαγή και για μια μεγάλη νίκη στις εθνικές εκλογές.

Στο πλαίσιο αυτό, το επιπλέον μήνυμα που δίνει το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, είναι οι δημοκρατικές αρχές και οι αξίες της μεγάλης παράταξής μας, που μπορούν να πάνε την Ελλάδα μπροστά. Θα είμαστε όλοι εκεί, ενωμένοι και αποφασισμένοι για τη Νέα Ελλάδα που αξίζει σε όλους μας.

Κάτανας Χάρης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Ελλάδα Μπορούμε»: Ο Χάρης Κάτανας με αφορμή το 12ο τακτικό συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.