Β. Σημανδράκος: «Χθες συνυπογράψαμε μια κοινωνική συμφωνία εμπιστοσύνης με στόχο να πάμε το Δήμο Κοζάνης εκεί που του πρέπει: Μπροστά!»



Χθες ήταν μια μέρα χαράς, μια μέρα συγκίνησης. Ήταν η ληξιαρχική πράξη γέννησης ενός πολλά υποσχόμενου συνδυασμού, μιας ομάδας δουλειάς. Χθες συνυπογράψαμε μια κοινωνική συμφωνία εμπιστοσύνης με στόχο να πάμε το Δήμο Κοζάνης εκεί που του πρέπει: ΜΠΡΟΣΤΑ.

Άνθρωποι άξιοι, ανεξάρτητα από κόμματα, έχοντας η καθεμιά και ο καθένας σας τη δική του ιστορία να διηγηθεί, μαζευτήκαμε κάνοντας την ατμόσφαιρα τόσο ζεστή, παρά την κρύα νύχτα.

Είμαστε εδώ γιατί πατάμε όλοι γερά στα πόδια μας. Γιατί μας ενώνει η αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο. Γιατί παρά τις πολιτικές μας διαφωνίες μπορούμε να συνυπάρξουμε και να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους και σας καλώ να δώσουμε έναν όμορφο προεκλογικό αγώνα. Ελάτε να πάμε την Κοζάνη μπροστά και να δείξουμε στα παιδιά μας πως η Κοζάνη και οι κοινότητές της μπορούν πέρα από τα σχολεία τους, να φιλοξενήσουν τα όνειρα και τις ελπίδες τους.

Τους επόμενους μήνες θα σας συναντήσω όλες και όλους. Στις γειτονιές, τις επιχειρήσεις σας, την ύπαιθρο. Θέλουμε να μας εμπνεύσετε και να μας καθοδηγήσετε. Να μας προτείνετε και να αναδείξετε. Θέλουμε να γίνετε η πυξίδα μας για να πάμε επιτέλους έπειτα από αρκετά χρόνια, τον Δήμο εκεί του πρέπει: ΜΠΡΟΣΤΑ.

Ευάγγελος Σημανδράκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης
Επικεφαλής του συνδυασμού ΚΟΖΑΝΗ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Β. Σημανδράκος: «Χθες συνυπογράψαμε μια κοινωνική συμφωνία εμπιστοσύνης με στόχο να πάμε το Δήμο Κοζάνης εκεί που του πρέπει: Μπροστά!»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.