Κυριακάτικες Επαφές από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Κοζάνης: Ανθρώπινες σχέσεις: Μήπως τελειώσαμε;



Μην είστε απερίσκεπτοι με τις καρδιές των άλλων.
Μη δημιουργείτε σχέσεις με εκείνους που είναι απερίσκεπτοι με τη δική σας.
Mary Schmich, Αμερικανίδα δημοσιογράφος

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος σας προσκαλεί στις Κυριακάτικες Επαφές του Δεκεμβρίου με θέμα: «Ανθρώπινες σχέσεις: Μήπως τελειώσαμε;»

Είναι η σχέση σας σε καλό δρόμο ή μήπως έχει έρθει η ώρα να πάτε για άλλα;

Πολλές φορές μπορεί να μένετε κολλημένοι σε μια σχέση, παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα είστε μόνοι, απλά και μόνο γιατί αρνείστε να παραδεχτείτε, ότι κάτι δεν πάει καλά.

Το να γνωρίζεις πότε πρέπει να αφήσεις πίσω σου μια σχέση είναι εξαιρετικά σημαντικό ώστε να περιορίσεις τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν, να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία και να διεκδικήσεις μια καλύτερη σχέση την οποία αξίζεις!

Παρακαλούμε να φέρετε μαζί σας και ένα μικρό κεράκι (ρεσό), θα χρειαστεί σαν μέρος της διαδικασίας.

Την εισήγηση και παρουσίαση επιμελείται η ψυχοθεραπεύτρια Μαρίνα Βαμβακά.

Σταθερή, καλή μας συνήθεια, ο καφές και το τσάι για το καλωσόρισμα στο ζεστό μας «σπίτι».

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, στις 7:00 το απόγευμα, στο Στέκι του Συλλόγου (Γ. Αγόρα 6). Τηλ. επικοινωνίας: 6945292521

Λίγο πριν, στις 6 και λίγο μετά την εκδήλωση, θα «ανοίξει» στον ίδιο χώρο το «Μαγαζάκι με τα γλυκίσματα», όπου ο καθένας και η καθεμιά θα μπορεί να προμηθευτεί εξαιρετικά σπιτικά γλυκίσματα, με σκοπό την ενίσχυση του κουμπαρά που σε λίγες μέρες θα ανοίξει για να προσφέρει έμπρακτη αλληλεγγύη με 130 δέματα, που θα δοθούν την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, σε οικογένειες για να εξασφαλιστεί το γιορτινό τους τραπέζι. Τα σπιτικά γλυκά θα προσφερθούν με πολύ αγάπη και μεράκι από γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.