Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση μελών και φίλων της «Ενωτικής Κίνησης Σερβίων – Βελβεντού» του Β. Κωνσταντόπουλου

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: «Να επαναφέρουμε την κανονικότητα στον τόπο μας»

Το έναυσμα για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, εν όψει των εκλογών του Μαΐου, έδωσαν τη Δευτέρα 10 Δεκέμβρη τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Σερβίων- Βελβεντού», σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια.

Με την μαζική παρουσία των συμμετεχόντων επιβεβαιώθηκε ότι ο συνδυασμός παραμένει συμπαγής, ενωμένος και με όλες τις δυνάμεις του σε εκλογική ετοιμότητα, προκειμένου να μεταφέρει το όραμα και το σχέδιο για την περιοχή, σε κάθε γωνιά του Δήμου.

Μέσα από την συζήτηση επικυρώθηκε παράλληλα η απόλυτη εμπιστοσύνη όλων στο πρόσωπο του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, προκειμένου να ηγηθεί της νέας εκλογικής μάχης, σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για το Δήμο Σερβίων- Βελβεντού ο οποίος βιώνει τις καταστροφικές επιλογές μιας ανύπαρκτης δημοτικής αρχής.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση, το παρόν έδωσαν σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων το 2014, ενώ έντονη ήταν η παρουσία ανθρώπων που στήριξαν την προσπάθεια από το 2010, καθώς και νέων προσώπων, τα οποία συντάσσουν πλέον τις δυνάμεις τους με την «Ενωτική Κίνηση Σερβίων- Βελβεντού».

Μέσα από το γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, έγινε κατανοητό πως τα μηνύματα από κάθε περιοχή του Δήμου, ενισχύουν την άποψη να αναδειχτεί μια έμπειρη δημοτική αρχή, με σοβαρό προγραμματικό σχέδιο και ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν τις ανάγκες και τα προβλήματα και μπορούν άμεσα να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες του δήμου, ενώ παράλληλα έχουν αποδείξει με το έργο τους, ότι μπορούν να αναστρέψουν την πολύ κακή κατάσταση στην οποία έχει φέρει το Δήμο η σημερινή δημοτική αρχή.

Ο επικεφαλής της παράταξης, Βασίλης Κωνσταντόπουλος, αφού ανέλυσε πλήρως την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο, έστειλε μήνυμα καθολικής συμμετοχής και μίλησε για «υποχρέωση απέναντι στους συμπολίτες μας», να συνεχιστεί το έργο της θητείας 2011-2014, εμπλουτισμένο βέβαια με νέες προτάσεις και νέες ιδέες.

«Τιμήσαμε τη ψήφο των πολιτών το 2010 με το έργο μας, σεβαστήκαμε την απόφαση του 2014 ασκώντας με συνέπεια το θεσμικό ρόλο της αντιπολίτευσης, δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στον τόπο που γεννηθήκαμε και υπηρετούμε σε όλη μας τη ζωή», ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως είναι συνειδητή επιλογή των μελών της παράταξης, που πηγάζει από την αγάπη για τον τόπο μας, η ενεργητική συμμετοχή στα δρώμενα του δήμου.

«Πήραμε την απόφαση να συμμετέχουμε τις εκλογές του 2019, μετά από την καθημερινή μας επαφή με τους πολίτες. Αυτοί μας έκαναν δημοτική αρχή το 2010, αυτοί αποφάσισαν κάτι διαφορετικό το 2014, αυτοί μας καλούν να αναλάβουμε και πάλι τις τύχες του τόπου, αναγνωρίζοντας πως πλέον δεν χωράνε πειράματα στα Σέρβια και τα χωριά μας».

Τέλος ο κ. Κωνσταντόπουλος εξουσιοδοτήθηκε να προβεί σε κάθε ενέργεια που θα απαιτηθεί στην κατεύθυνση της εξεύρεσης συγκλίσεων και συμμαχιών τόσο με άλλες παρατάξεις όσο και με κομματικούς φορείς, υπό την προϋπόθεση ότι η παράταξη παραμένει ακομμάτιστη και απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες οπουδήποτε κι αν αυτοί ανήκουν πολιτικά και ιδεολογικά.

Γραφείου Τύπου συνδυασμού
Ενωτική Κίνηση Σερβίων- Βελβεντού

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.