Απάντηση της Κοιν.Σ.Επ. Σερβίων στον Θ. Κοσματόπουλο: «Δυστυχώς, Ψεύδεσαι κε Δήμαρχε»

κε Κοσματόπουλε σαν ιδιώτης μπορείτε να χρησιμοποιείτε όποιο μέσο νομίζετε για να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας και θα κριθείτε προσωπικά γι’ αυτό, αλλά όταν χρησιμοποιείτε το θεσμικό ρόλο του Δημάρχου, είναι αυτονόητο για όλους-εκτός ίσως από εσάς- ότι δεν μπορείτε να λέτε ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συνεδρίαση της 30/11/2018 και μετά από ερώτηση του επικεφαλή της αξιωματικής αντιπολίτευσης κου Βασίλη Κωνσταντόπουλου και άλλων συμβούλων για το θέμα της παραχώρησης του Τούρκικου Σχολείου στην ΚΟΙΝΣΕΠ, για τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αναφέρατε (ψευδώς) ότι έχετε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία ακυρώνει ως μη νόμιμη την απόφαση παραχώρησης του Δημοτικού Συμβουλίου. Αλήθεια, γιατί αναγκασθήκατε να πείτε αυτό το ψέμα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που θέλατε τόσο πολύ (ώστε να πείτε ψέμματα) την ακύρωση των εκδηλώσεων;

Πως είναι δυνατόν κε Δήμαρχε να λέτε ότι υπάρχει «απορριπτική απόφαση μετά από επανέλεγχο» όταν εσείς ο ίδιος με το αριθ. 7762/13.11.2018 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ έγγραφό σας (συνημμένο) ζητάτε από την Περιφέρεια να απορρίψει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (σας);

Η Αποκεντρωμένη διοίκηση, ως όφειλε, με το αριθ. 189805/20.11.2018 έγγραφό της (συνημμένο), ζητά από την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Σερβίων να καταθέσει τις απόψεις της πάνω στο ανεκδιήγητο έγγραφό σας, πράγμα που ακόμη δεν έγινε, οπότε είναι αδύνατον να προχώρησε η Περιφέρεια στην έκδοση ακυρωτικής απόφασης. Όσο κι αν κάνετε πως ψάχνετε τα χαρτιά σας λοιπόν δεν θα τη βρείτε.

Αν είναι δυνατόν!

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ TOPOS

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.