Χριστούγεννα στο Cup Cake στην Κοζάνη – Γιατί κάθε στιγμή έχει αξία



– Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με ένα μόνο τηλεφώνημα, με τη νέα υπηρεσία Delivery Cafe!
– Μοναδικά πάρτι γενεθλίων στο Cup Cake

Στο Cup Cake, όλα έχουν αξία, από την πιο απλή συνήθεια του καφέ, μέχρι τις πιο σημαντικές στιγμές σας!

Φέτος τα Χριστούγεννα μία αξιόλογη πρόταση για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι το Cup Cake στην Κοζάνη.

Στις μικρές και μεγάλες χαρές, το Cup Cake σας δίνει τη λύση, φροντίζοντας με συνέπεια και σεβασμό να κάνει κάθε σας εκδήλωση μοναδική.

Σε έναν όμορφο και πολύ προσεγμένο χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να σας χαλαρώνει, το Cup Cake, βρίσκεται σε μία ήσυχη περιοχή, μακριά από τον θόρυβο της πόλης με άνετο χώρο parking.

Τίποτα καλύτερο από έναν ζεστό ή κρύο καφέ, ένα ρόφημα ή ένα ποτό συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή χαράς και το Cup Cake βρίσκεται πάντα δίπλα σας, γιατί κάθε στιγμή της ζωή σας είναι μοναδική!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”858″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Καφέ – Ζαχαροπλαστείο Cup Cake
Μακρυγιάννη 27 (πιο κάτω από τον ΟΑΕΔ)
Τηλέφωνο: 2461036421
Βρείτε το στο Facebook – Κλικ εδώ

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.