Πρωταγωνιστής στην ενημέρωση ο Γιώργος Αυτιάς – Σαρώνουν τα ποσοστά τηλεθέασης στην εκπομπή του “Καλημέρα” στον ΣΚΑΪ



Υψηλά ποσοστά τηλεθέασης συγκεντρώνει ο Γιώργος Αυτιάς στην ενημερωτική εκπομπή του, “Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά” , κάθε Σαββατοκύριακο στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Μια εκπομπή, με στιβαρή ενημέρωση για τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου που αγγίζει όλες τις ηλικίες, όλα τα θέματα και τον παλμό της κοινωνίας των πολιτών.

Μαχητικός, δυναμικός, μεθοδικός και ακούραστος, δίνει τη δική του μάχη καθημερινά στην ενημέρωση εδώ και είκοσι χρόνια.

Στο 35,5% ανέρχονται τα ποσοστά τηλεθέασης για την εκπομπή του στο σύνολο, ενώ στο 21,4 στο νεανικό/ δυναμικό κοινό. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, πως εκτός από τους συνταξιούχους που είναι οι φανατικοί τηλεθεατές του, ο Γιώργος Αυτιάς έχει καταφέρει να κατακτήσει μεγάλο ποσοστό τηλεθέασης και της νεολαίας.

Σε άτομα υψηλής και μεσαίας μόρφωσης το ποσοστό τηλεθέασης είναι στο 35% ,λόγω των οικονομικών αναλύσεων που παρουσιάζει, με έγκυρες πληροφορίες. Ο μέσος όρος της Αθήνας είναι 35,5%, της Ελληνικής Περιφέρειας 36,6 και της Θεσσαλονίκης 28,6%.

Το KOZANILIFE.GR, στο πλαίσιο μιας ποιοτικής ενημέρωσης, βρίσκεται σε συνεργασία με την εκπομπή “Καλημέρα” του Γιώργου Αυτιά, προκειμένου να παράγει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ανταλλαγή απόψεων, ειδήσεων, ρεπορτάζ.

Το να βρίσκεσαι στην κορυφή δεν είναι εύκολη υπόθεση, ούτε το να παραμείνεις αν δεν αγωνίζεσαι με εντιμότητα, πόσο μάλλον σε αυτούς τους καιρούς να βρίσκεσαι στις καρδιές και στις πρώτες προτιμήσεις του κόσμου και στο σπιτικό του.

Η συνταγή της επιτυχίας για να βρίσκεται κανείς στην κορυφή της ενημέρωσης όπως δήλωσε ο ίδιος στο KOZANILIFE.GR, είναι ” Η αγάπη για την κοινωνία και η δουλειά” .

Η απλότητα και η αμεσότητα με την κοινωνία, τον καθιστά εδώ και χρόνια στα πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο.

Ζιάμπα Αργυρώ για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.