Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου Κοζάνης

Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης: «Με διάθεση ειλικρίνειας επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα»

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που προκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο κτήριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές της Π.Ε. Κοζάνης Μίμης Δημητριάδης και Θέμης Μουμουλίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος για θέματα ΔΕΗ Μαρία Καρυπίδου, ο Διευθυντής της ΔΕΗ Κων/νος Θεοδωρίδης, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για την καταπολέμηση της ανεργίας Αγ. Δημητρίου και Ρυακίου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις από όλες τις πλευρές σε πολύ καλό κλίμα, με διάθεση ειλικρίνειας για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, έτσι ώστε να βρεθούν άμεσα οι λύσεις σε αυτά.

«Με διάθεση ειλικρίνειας και γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής, στοχεύουμε όλοι μαζί με αμεσότητα να τα επιλύσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων» τόνισε μετά τη συνάντηση ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.