Συντονισμός κατάληψης Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ: «Ο αγώνας δε σταματά εάν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο και η συγχώνευση»



Συντονισμός κατάληψης Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

 

2 σχόλια στο άρθρο “Συντονισμός κατάληψης Μηχανολόγων Μηχανικών ΠΔΜ: «Ο αγώνας δε σταματά εάν δεν αποσυρθεί το νομοσχέδιο και η συγχώνευση»

  1. Αγαπητοί φοιτητές, μήπως τα αιτήματά είναι λιγάκι άτοπα και αντιφατικά; Πώς θα αρθεί ένα νομοσχέδιο που ακόμα δεν κατατέθηκε; Γιατι σημαίνει υποβάθμιση η συγχώνευση; Στις αλλες πόλεις της Ελλάδας που υπήρξε συγχώνευση, γιατί δε μίλησε κανείς για υποβάθμιση των σπουδών του; Μόνο στο μικρότερο και πιο αδύναμο πανεπιστήμιο της Ελλάδας θα επέλθει υποβάθμιση; Αν δεν θέλετε την ύπαρξη μηχανικών πολλών ταχυτήτων, γιατί δεν θέλετε τη συγχώνευση που θα οδηγήσει σε κοινό πτυχίο όλων; Γιατί δεν θα πάρετε πτυχίο του Τμήματος στο οποίο εισαχθήκατε; Στους νόμους για τα πανεπιστήμια που υπήρξε συγχώνευση, δεν αναφέρεται κάτι σχετικό. Όλοι αποφοιτούν απο το τμήμα, όπου εντάχθηκαν. Ίσως η αύξηση της χρηματοδότησης είναι το μοναδικό αίτημα που στέκει, αλλα το οποίο είναι γενικό και πολιτικό που ισχύει για όλη τη χώρα.

    1. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν λένε στο χωριό μου . Όταν λοιπόν θα διαβάσετε τα υπόλοιπα νομοσχέδια , πώς έγινα , τι σχολές δημιουργήθηκαν μετά πάρτε το νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 1) Σε καμία πόλη δεν ενώθηκαν τμήματα ΑΕΙ-ΤΕΙ χωρίς αξιολόγηση καθηγητών αλλά και υπάρχουν περιπτώσεις όπως στην Θεσσαλία που η πολυτεχνική αρνήθηκε , 2) Σε καμία άλλη πόλη δεν είχαν πρόβλημα υποδομών , 3 ) Σε καμία άλλη πόλη δεν αντιμετωπίζονται οι φοιτητές ως ενοίκια , 4) Σε καμία άλλη πόλη δεν προβλέπεται άμεση είσοδος πτυχιούχων ΤΕΙ σε μαθήματα πολυτεχνείου , 5 ) Σε καμία άλλη πόλη το ΑΕΙ είναι μικρότερο από το ΤΕΙ , 6 ) Σε καμία άλλη πόλη δεν επενέβησαν Δήμαρχος, Περιφερειάρχης και κάθε άλλος άσχετος με την ΠΑΙΔΕΙΑ , 7) Σε καμία άλλη πόλη δεν υπάρχει άμεση υποβάθμιση του πτυχίου ( δεν είναι το τι πτυχίο θα πάρουμε αλλά η δυναμική αυτού)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.