Στοίχημα: Οι Γλάροι και το παρολάκι



Βρε καλώς τους! Εντάξει, ξεκουραστήκατε 15 μέρες; Μόνο εσείς που γράφετε για στοίχημα και οι… δάσκαλοι έχουν τόσες διακοπές! Σε λίγα χρόνια θα λένε οι γιαγιάδες, «για στοίχημα να γράφεις παιδάκι μου, να έχεις πολλές μέρες άδεια»!

Prosv: «Για τα Σαββατοκύριακα που δουλεύουμε ακατάπαυστα θα πεις κάτι; Για τα νυχτερινά; Για την τενοντίτιδα;»

Germanos: «Καλά τα λέει. Εγώ είμαι τόσο κουρασμένος που θα παρατείνω την άδειά μου. Θα απέχω από το σημερινό μίτινγκ.»

Ivic: «Ξυπνάω χαμένος στο αυτοκίνητό μου, κλειστό από μπαταρία το κινητό μου, ίσα που αναπνέω, ούτε (την κοινή στήλη) που θυμάμαι και τι να δω… Ο Journalist έξω από το σπίτι μου κοιμάται. Μέσα στη.. ζάλη μου τι λέω, εγώ είμαι στον στρατό»

Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι χειρότερο. Ο ένας που θέλει άδεια ή ο άλλος που ήρθε αλλά… πως ήρθε! Αντε να τον εμπιστευτείς αυτόν για να σου δώσει σημείο.

Πρέμιερ Λιγκ

Ivic: «Θα δώσω σημείο. Μπράιτον και.. ξερό ψωμί. Οι Γλάροι κυριολεκτικά και μεταφορικά πετούν εντός έδρας (3-1-1) δίνοντας συνέχεια στις αρκετά καλές περυσινές εκεί επιδόσεις τους (7-8-4, σεζόν 2017/2018). Δεν είναι για 3,00 ο άσσος, με την Λέστερ μακριά από τη βάση της να είναι μια του ύψους και μια του βάθους (3-0-3).

Prosvoro: «Τα είπε όλα το παιδί. Και για ψωμιά και για γλάρους και παράδοση έβαλε και φόρμα και απόδοση. Δηλαδή τι άλλο να κάνει; Πανεπιστημίου η ανάλυση»

Germanos: «Ντάρι-ντάρι, ντάρι-ντάρι, στο γιαλό πετούν οι γλάροι»

Μάλλον θα στη δώσουμε την άδεια εσένα, χειροτερεύει η κατάσταση…

Ελλάδα

Prosvoro: «Δεν ξέρω αν σας έχω πει, αλλά… over η Λαμία

Copy paste πρέπει να το κάνεις κάθε αγωνιστική, ε;

Prosvoro: «Επειδή όμως οι χιλιάδες φανατικοί μου αναγνώστες θυμούνται και τη διπλούρα του Πανιωνίου στην Ξάνθη, που πρώτος και αποκλειστικά έδωσα εδώ πριν δύο εβδομάδες θα δώσω άλλη μία τώρα. Λεβαδειακός περνά από τα Γιάννενα. Δεν τους βλέπω καλά φέτος τους γηπεδούχους και ο Λεβαδειακός σαν να αρχίζει να κουνιέται με τον νέο προπονητή. Ιταλός είναι αυτός, πολλά στόπερ, μπόλικο ξύλο, πάρε και το 0-1 και γειά σας»

Ivic: «Κάθε φορά που ανοίγω το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Ελλαδάρας μας νοιώθω έτσι μια (μεγάλη) ικανοποίηση να με κυριαρχεί. Κάθε βδομάδα και ένα ντέρμπι. Την περασμένη είχαμε δύο, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ατρόμητο, τώρα η ομάδα του Περιστερίου φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην έδρα της. Ο άσσος στο 3,80 για την αήττητη ομάδα του Κάναντι που φιγουράρει στην 2η θέση του πίνακα είναι υπερβολική τιμή. Ο Ολυμπιακός δεν πείθει ιδιαίτερα, με αρκετούς από τους 20 πόντους που διαθέτει να έρχονται με τέρμα στα τελευταία λεπτά του αγώνα»

Οι… 20 πόντοι του Ολυμπιακού. Θα μας παρεξηγήσουν και δεν θα έχουν και άδικο..

Μπουντεσλίγκα

Germanos: «Σας είπα πως έχω ρεπό σήμερα, άλλωστε η Μπουντεσλίγκα είναι όλη no bet»

Αυτό που νομίζεις πως μαζευόμαστε εδώ κάθε Παρασκευή για να διαβάσουμε τις σοφίες σου για τη Γερμανία, πραγματικά με ξεπερνά! Δεν πειράζει, Νοέμβριος είναι ακόμη, μέχρι την άνοιξη ίσως καταλάβεις το νόημα της στήλης.

Prosvoro: « Πάρτε ένα μικρούλη από εμένα, να το κολλήσετε σε ένα μεσημεριανό παρολάκι Σαββάτου. Η Χόφενχαϊμ χαλαρά βάζει δύο γκολάκια στο Βερολίνο επί της Χέρτα. Στο 1.72 το over 1,5 γκολ της».

Ιταλία

Ivic: «Δείτε τώρα διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Ανοίγω Ελλάδα..χαρά, ανοίγω Ιταλία.. ξενέρα. Πάνε οι Ιταλοί, το ποδόσφαιρό τους θεωρείται ξεπερασμένο. Ας έρθουν καμιά βόλτα από το Καυτανζόγλειο μεσημέρι Τετάρτης να δούνε μπαλίτσα. Να θυμηθούν παλιές καλές εποχές. Παιχνίδια με γκολ (3-4), ανατροπές (3-1/3-4) και μπόλικο σασπένς. Ρε πως αλλάζουν οι καιροί… Α, για να μην ξεχάσω, όσον αφορά τα στοιχηματικά, ρίξτε μιά ματιά στην Πάρμα (αξίζει).»

Prosvoro: «Το θυμάστε εκείνο το παραλάκι που σας έλεγα για Σάββατο μεσημέρι. Βάλτε και το διπλό της Ρόμα. Στο 1.83 είναι, μια χαρά θα την κάνει τη δουλειά της στο Ούντινε»

Γαλλία

Αφού το ξεκίνησες το παρολάκι του Σαββάτου, έχεις και βραδινό για να το… κλείσουμε;

Prosvoro: « Στο Στρασβούργο μπορεί να… κλείσει η δουλειά. Θυμάστε που φάγαμε το over της Νιμ στην Ντιζόν. Ετσι παίζει εκτός έδρας η ομαδάρα και μέσα στο Στρασβούργο που βάζει κι αυτό πολλά, μου κάνει το over στο 2.00».

Ισπανία

Θέλω σήμερα να κάνει επίλογο ο Ivic. Με αυτές τις αναλύσεις Πανεπιστημίου.

Ivic: «Εδώ όλο το.. ζουμί είναι την Κυριακή. Δύο αουτσάιντερ διπλά, Χιρόνα και Μπέτις. Η αήττητη (2-3-0) εκτός έδρας Χιρόνα (που έχει και επιστροφές) στο τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ των 5/5 εντός έδρας. Σίγουρα, σεβαστό το απόλυτο, αλλά ρε παιδιά, όχι και 5,75 σε μια ομάδα που πέρυσι προκάλεσε.. ζημιές και φέτος σε μια μεταβατική χρονιά με τον Εουσέμπιο στον πάγκο δείχνει πλέον να βρίσκει τα πατήματά της στο χορτάρι (2-3-0 στα 5 τελευταία παιχνίδια). Και τέλος η Μπέτις που στην μέρα της κάνει.. παπάδες εκτός έδρας. Δύο στην Μίλαν, τέσσερα στην Μπάρσα και καθαρό αουτσάιντερ στην έδρα της Βιγιαρεάλ των 6 παιχνιδιών χωρίς νίκη (0-3-3). Στο τέλος μας βλέπω να λέμε και ευχαριστώ στους μπουκ»

Πάνω που ερχόταν η υποτροφία άρχισες τα ρε παιδιά και κάνει παπάδες και σε βλέπω αντί για Πανεπιστήμιο, να γυρνάς πάλι στο καψιμί!

Αρχική κάβα: 500 μονάδες

Προηγούμενο Υπόλοιπο: 535 μονάδες

Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 20,19 μονάδες

Σημερινό Υπόλοιπο: 555,19

Πρόταση τριημέρου:

24/11 16:30  Μπράιτον – Λέστερ 1 (2.90) επί 10.19 μονάδες

25/11 21:45  Βιγιαρεάλ-Μπέτις 2 (3.40) επί 9 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 536 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.