Εκμεταλλεύτηκαν τις Black Friday προσφορές οι Κοζανίτες και έκαναν τις αγορές τους

Αρκετά μεγάλη κίνηση σημειώθηκε στα καταστήματα και τους δρόμους της Κοζάνης την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, ημέρα προσφορών Black Friday.

Αν και πολλά ήταν τα καταστήματα που οι προσφορές τους ξεκίνησαν νωρίτερα, πολύς ήταν ο κόσμος που βγήκε για τα ψώνια του στην αγορά της Κοζάνης την Παρασκευή τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, εκμεταλλευόμενος τις προσφορές των καταστημάτων.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους της Κοζάνης, θυμίζοντας η πόλη κάτι από γιορτές και την κίνηση στους δρόμους αρκετά μεγάλη.

Κάποιοι για την καθιερωμένη τους βόλτα αλλά και πολλοί για τα απαραίτητα ψώνια τους, εκμεταλλεύτηκαν τις ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές των εμπορικών -και όχι μόνο- καταστημάτων της Κοζάνης.

Η κίνηση στα περισσότερα καταστήματα της πόλης που συμμετείχαν στο φετινό Black Friday ήταν κατά πολύ αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Δεν έλειψαν και οι ουρές στα ταμεία κυρίως των πολυκαταστημάτων της πόλης, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής.

Πολλοί καταστηματάρχες δεν έκλεισαν καθόλου το μεσημέρι της Παρασκευής, διατηρώντας ενιαίο ωράριο, ενώ δεν είναι λίγα τα καταστήματα της πόλης που θα συνεχίσουν τις προσφορές τους και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018.

Δείτε εδώ τις προσφορές Black Friday από επιλεγμένα καταστήματα της πόλης

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.