Black Friday από το Metrostore.gr στην Κοζάνη: Συσκευές τελευταίας τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις – Δείτε αναλυτικά



 
H Black Friday είναι και πάλι εδώ και το ηλεκτρονικό κατάστημα Μetrostore.gr πάει ένα βήμα παρακάτω με τις κορυφαίες προσφορές της χρονιάς στην πόλη της Κοζάνης. H “Μαύρη Παρασκευή” φέτος φέρνει τις περισσότερες και μεγαλύτερες εκπτώσεις από κάθε άλλη χρονιά.

 

Για μία ολόκληρη εβδομάδα, τo καταστήμα Metrostore θα κινηθεί σε ρυθμούς προσφορών «Black Friday» περιμένοντας τους καταναλωτές να αποκτήσουν συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου επιλεγμένα μοντέλα 4G Smartphones και Tablets κορυφαίων κατασκευαστών καθώς και αξεσουάρ θα είναι διαθέσιμα σε ανεπανάληπτες τιμές.

Επισκεφθείτε το κατάστημα Metrostore.gr και γνωρίστε τα προϊόντα που διαθέτει, τα οποία αποτελούν μοναδική και δοκιμασμένη πρόταση για τους πελάτες της.

Οι προσφορές Black Friday είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το κατάστημα.

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι:
Δευτέρα & Τετάρτη 10:00 εώς 17:00
Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 10:00 εώς 19:00
Σάββατο: 10:00 εώς 14:00


Trustmark badge for METROSTORETrust E-commerce Europe badge for METROSTORE


Χαρισίου Μεγδάνη 22
Κοζάνη 50100
24610 25 525
sales@metrostore.gr
www.metrostore.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.