Στοίχημα: Επτάρι από το άλλο Κύπελλο



Εβδομάδα κλείσαμε χωρίς να τα πούμε. Ασυνήθιστο διάστημα απουσίας για τη στήλη, αλλά κάτι το ελλιπές πρόγραμμα, κάτι ορισμένες υποχρεώσεις οικογενειακές το Σάββατο, με κράτησαν εκτός. Και ίσως και να έπρεπε, καθώς μία ανάσα ήταν απαραίτητη με το πρόγραμμα που ακολουθεί. Ερχεται φινάλε ευρωπαϊκών ομίλων στην Ευρώπη, κανονικές αλλά και εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα και φυσικά η κορύφωση με το εορταστικό πρόγραμμα στη Βρετανία στα τέλη Δεκέμβρη.

Με Βρετανικό μενού ήταν και η τελευταία στήλη, με άλλο ένα μεγάλο σημείο στο Αγγλικό Λιγκ Τρόφι να «γεμίζει» την κάβα. Κύπελλο και σήμερα στο πρόγραμμα, επίσης στην Αγγλία, το… καλό αυτή τη φορά. Σαφώς πιο ποδοσφαιρικό το FA Cup, δεν είμαι βέβαια το ίδιο βεβαίως πως και στοιχηματικά είναι το ίδιο προσοδοφόρο. Τα κέρδη του Λιγκ Τρόφι και τα τόσα σημεία του 7.00 του 8.00 και του 9.00 δύσκολα συναντάς σε κάποια διοργάνωση.

Στους επαναληπτικούς του FA Cup που διεξάγονται σήμερα και αύριο, δύο παιχνίδια κινούνται σε αυτές τις τιμές. Σήμερα η Τσόρλεϊ και αύριο η Μπάρνετ. Η πρώτη δεν μπαίνει στην κουβέντα μας γιατί σέβομαι την ευκολία με την οποία σκοράρει η Ντονκάστερ στην έδρα της. Για να την κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις… μπόλικες φορές και αυτό δεν μου αρέσει. Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για το χαμηλότερο over, μόλις στο 1.55.

Αντίθετα η Μπάρνετ μπαίνει στην κουβέντα πολύ πιο άνετο. Ομάδα που έχει το γκολ και πρόσφατα μάλιστα απέκτησε άλλον έναν επιθετικό. Αντίθετα αυτοί της Μπρίστολ Ρόβερς δεν βρίσκουν δίχτυα με τίποτα. Τους τελευταίους τρεις μήνες μόνο δύο γκολ έχει βρει από φορ της. Υπάρχει πρόβλημα και δεν αποκλείεται να τα βρει σκούρα και στο Κύπελλο. Και σίγουρα το 11.00 αξίζει τον κόπο να πάρει κανείς το ρίσκο.

Από τα υπόλοιπα, στάθηκα λίγο στο 3,50 της Κρόουλι, κυρίως λόγω των απουσιών της Σάουθεντ. Δεν είναι όμως και στην καλύτερη κατάστασή της η γηπεδούχος, το άφησα.

Κρατάω τα γκολ στο Φόρεστ Γκριν – Οξφορντ, με τη γηπεδούχο να παράγει μπόλικες φάσεις και τη φιλοξενούμενη να έχει βρει φόρμα. Και το Τσέλτεναμ – Εμπσφιλντ, καθώς ο Νταφ έχει βρει την άκρη και η Τσέλτεναμ παίζει καλά και σκοράρει εύκολα στα τελευταία.

Εκτός Αγγλίας, έχετε το νου σας το βράδυ της Πέμπτη στο Εσκιλστούνα – Μπρομαποϊκάρνα. Δεν θα έδινα αουτσάιντερ τον άσο. Η γηπεδούχος είναι αήττητη στην έδρα της φέτος, την ώρα που η φιλοξενούμενη γλίτωσε τον απευθείας υποβιβασμό και μπήκε στα μπαράζ επειδή έκαναν τα στραβά μάτια οι αδιάφοροι βαθμολογικά αντίπαλοί της.

Moνό:
21/11- 21:45 – Μπριστολ Ρόβερς – Μπάρνετ 2dnb (7.00) επί 10 μονάδες

Moνά – Δυάδα:
20/11- 21:45 – Τσέλτεναμ – Εμπσφιλντ Οver (2.05)
20/11- 21:45 – Φόρεστ Γκριν – Οξφορντ Over (2.05)

Στη δυάδα απόδοσης 4,20 ποντάρισμα 14.82 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.