Black Friday με -60% έκπτωση από το κατάστημα Οπτικών Όρασις στην Κοζάνη – Δείτε αναλυτικά



Με τη μοναδική -60% έκπτωση συμμετέχει το κατάστημα οπτικών Όρασις στoν θεσμό Black Friday! Την Παρασκευή 23/11 και το Σάββατο 24/11 θα βρείτε πάνω από 230 κωδικούς σε γυαλιά ηλίου και πάνω από 150 κωδικούς σε γυαλιά οράσεως με τιμή μειωμένη κατά 60% για όσους τα προλάβουν!!!

Το κατάστημα Όρασις με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στις ανάγκες του πελάτη, προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πόλη της Κοζάνης από τον Δεκέμβριο του 2014, οι οποίες είναι συνυφασμένες με υψηλή ποιότητα όρασης και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα.

Με απόλυτη εξειδίκευση σε θέματα κατασκευής ειδικών & πολύπλοκων συνταγών και έχοντας επενδύσει σε έναν υπερσύχρονο εξοπλισμό, σας εξασφαλίζει μία εγγυημένη λύση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της καθημερινότητάς σας με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες οφθαλμικών φακών και φακών επαφής.

Στο κατάστημα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από brands και συλλογές καλύπτοντας τους μοντέρνους αλλά και τους πιο κλασσικούς!

Θα το βρείτε στην οδό Σαρανταπόρου 6 (στενό έναντι ξενοδοχείου Αλιάκμων) με επιστημονικά υπεύθυνη την Χριστίνα Μυρωνίδου, οπτικό – οπτομέτρη του Τ.Ε.Ι. Αθηνών, μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Οπτομετρίας και της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών Οπτομετρών.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”854″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Βρείτε το κατάστημα οπτικών Όρασις στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.