Μεγάλες Black Friday προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας από το ioio.gr στην Κοζάνη



Προϊόντα τεχνολογίας σε τιμές Black Friday προσφέρει το κατάστημα ioio.gr στην Κοζάνη, που βρίσκεται στην οδό 11ης Οκτωβρίου 27, έναντι της σημερινής έδρας της Τράπεζας Πειραιώς (πρώην Αγροτική).

Στο κατάστημα ioio.gr θα βρείτε ό,τι ψάχνετε από προϊόντα τεχνολογίας και πληροφορικής, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εκμεταλλευτείτε την μεγάλη προσφορά του καταστήματος ioio.gr στα παρακάτω προϊόντα gaming:

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”852″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”16″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Επισκεφθείτε το κατάστημα ioio.gr και γνωρίστε τα προϊόντα που διαθέτει, τα οποία αποτελούν μοναδική και δοκιμασμένη πρόταση για τους πελάτες της.

Οι προσφορές Black Friday είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το κατάστημα. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα στο κατάστημα στην οδό 11ης Οκτωβρίου 27 στην Κοζάνη ή στο τηλέφωνο: 2461034927.


 

Webtouch – Παντελής Καπλάνογλου
11ης Οκτωβρίου 27, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461034927
Το e-shop του καταστήματος ioio.gr

webtouchmap3463(Κλικ για μεγέθυνση)

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.