Παράδειγμα καλής πρακτικής η Προτυποποίηση Διαδικασιών της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης και η Πιστοποίηση με ISO

Ως Παράδειγμα καλής πρακτικής παρουσιάστηκε η Προτυποποίηση Διαδικασιών της Διεύθυνσης Οικονομικών του Δήμου Κοζάνης και η Πιστοποίηση με ISO 9001:2015, στην Ημερίδα της Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης με θέμα “Απλούστευση Διαδικασιών – Ψηφιακή Αυτοδιοίκηση”, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στην Κοζάνη. Η παρουσίαση έγινε από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Μπουγιοτόπουλο, τον Υπεύθυνο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας Δημήτρη Κακουλίδη και τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Δ/νσης Οικονομικών Χρήστου Καραλιώτα.

Η Προτυποποίηση Διαδικασιών της Ταμειακής Υπηρεσίας και η Πιστοποίηση με ISO σφράγισαν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξυγίανσης των οικονομικών του Δήμου Κοζάνης και την πρόοδο στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμόυ της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.

Το πιστοποιητικό ISO αφορά την τυποποίηση των κύριων διαδικασιών της Διεύθυνσης Οικονομικών, η λειτουργία της οποίας χαρακτηρίζεται από
• Διαφάνεια και ανεξαρτησία από εξωθεσμικές παρεμβάσεις
• Ασφάλεια για τους εργαζόμενους και το δημόσιο χρήμα,
• Αποτελεσματικότητα και παροχή υπηρεσιών με μετρήσιμα αποτελέσματα και δείκτες.

Το πιστοποιητικό ISO εγκαινίασε μια νέα φιλοσοφία διοίκησης των δημοτικών υπηρεσιών και διαχείρισης του δημόσιου χρήματος και μια νέα εποχή για την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.