Πρώτος σύλλογος στην γενική κατάταξη 2018 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων του Taekwondo η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης

Με δύο χρυσά μετάλλια, ένα αργυρό, ένα χάλκινο, τέσσερις πέμπτες θέσεις για τους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης καί την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συμμετοχή του Συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων/ κορασίδων που διεξήχθη στο Ολυμπιακό στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα από 16 μέχρι 18 Νοεμβρίου 2018

Χρυσά μετάλλια:
● Μαρέτης Ραφαήλ-Ιωάννης του Σπύρου, + 65 kg
● Σολακίδης Κωνσταντίνος του Χρήστου, – 45 kg

Αργυρό μετάλλιο:
● Γεροντίδης Χρήστος του Στέφανου, – 33 kg

Χάλκινο μετάλλιο:
● Δόκος Πέτρος του Δημητρίου, -33 kg

Πέμπτες Θέσεις:
● Ζευκλής Γεώργιος του Φώτη, -57kg
● Γούσια Μαρία του Γεωργίου, -41kg
● Ζήση Ανδριάνα-Ραφαέλα του Στέργιου, -33kg
● Τζέλλου Σαββίδου Γεωργία του Μανώλη, -29kg

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας Συγχαίρει όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στο πρωτάθλημα.

Ευχαριστεί τους Πρωταθλητές και Γυμναστές Διάφα Αργύρη και Τεληκωστόγλου Απόστολο για την βοήθεια και τη στήριξή τους σε όλη την ομάδα καθώς και τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας και μέλος του Συλλόγου μας κύριο Θεοδωρίδη Θεόδωρο για την παρουσία του και την συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γονέα Σολακίδη Χρήστο που στάθηκε πατέρας όλων των παιδιών και σε αυτό το πρωτάθλημα !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.