Κάλεσμα του ΕΒΕ Κοζάνης σε επιχειρήσεις για συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις



Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τις επιχειρήσεις τροφίμων – ποτών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στις παρακάτω διεθνείς εκθέσεις:

Στην Έκθεση FoodPANORAMA & οινογεύσεις, που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και θα λάβει χώρα στη Λευκωσία στην Κύπρο στις 8-9 Δεκεμβρίου 2018. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων, ποτών, οίνου και αποσταγμάτων στην Κύπρο που προσελκύει εμπόρους και επιχειρηματίες επισκέπτες, όσο και το καταναλωτικό κοινό. Οι επιχειρήσεις της ΠΕ Κοζάνης που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 24610 41693 του Επιμελητηρίου έως την Παρασκευή 23/11/2018.

Στη διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2019, που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Metropolitan Expo στην Αθήνα από 16 ως 18 Μαρτίου 2019. Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες σε ενιαίο χώρο, που θα εκμισθώσει το ΕΒΕ για τα μέλη του, θα πρέπει έως 5/12/2018 να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο υποβάλλοντας σχετική αίτηση. Πληροφορίες στο παραπάνω τηλ. του ΕΒΕ ( 24610 41693 κα Δούσιου & κα Καρακουλάκη).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.