Art Code στο κέντρο της Κοζάνης: Η διασκέδαση αποκωδικοποιήθηκε και απέκτησε ιδιωτικότητα



Τέχνη είναι ότι μπορείς και δημιουργείς, αρκεί να μπορείς να το αποκωδικοποιήσεις. Στο Art Code η διασκέδαση αποκωδικοποιήθηκε και απέκτησε ιδιωτικότητα.

Στην καρδιά της Κοζάνης, στην Παύλου Μελά, το ανανεωμένο Art Code, ήρθε για να δώσει τη δική του ταυτότητα.

Ένας διαμορφωμένος χώρος με φιλικό περιβάλλον και υψηλή αισθητική με σεβασμό στον πελάτη, καταλαμβάνει πλέον και δικαιωματικά την πιο πρωτότυπη ιδέα στο χώρο του καφέ.

Από νωρίς το πρωί, ένας φρεσκοκομμένος καφές και μια λαχταριστή μπαγκέτα με εκλεκτά προϊόντα της περιοχής, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το ξεκίνημα μιας όμορφης μέρας.

Το μεσημέρι μπορείς να αλλάξεις την καθημερινότητά σου χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας τσίπουρο με εκλεκτούς μεζέδες.

Το βράδυ η μέρα ολοκληρώνεται με μουσική, ποτό και επιλεγμένα κρασιά με ιδιαίτερα συνοδευτικά,μια πρόταση που δεν μπορείς να αντισταθείς.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”851″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Προβολή slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Στο πολυεπίπεδο κατάστημα με τους μοναδικούς ιδιαίτερους χώρους μπορεί να γίνει ένα ξεχωριστό event για εσάς και και τους καλεσμένους σας, χωρίς να ενοχλείτε και χωρίς να ενοχλείστε από κανέναν, χάρη στους prive χώρους που διαθέτει το καφέ Art Code .

Κλείστε το χώρο που θα επιλέξετε για να κάνετε οποιαδήποτε εκδήλωση, γιορτή, γενέθλια, meeting, με εδέσματα και κεράσματα που εσείς επιθυμείτε για εσάς και τους καλεσμένους σας .

Στο roof garden του Art Code, εκτός από τη θέα από ψηλά, μπορείτε να απολαύσετε με τους φίλους σας τον καφέ, το ποτό σας και γιατί όχι να κλείσετε τον χώρο μόνο για σας και την παρέα σας.

Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ ή ρόφημα στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 2461030100

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε σοκολάτα και τσάι σε διαφορετικές γεύσεις και αρώματα, καθώς και γλυκά, έχοντας τη δυνατότητα και για προϊόντα χωρίς γλουτένη.

Οι όμορφες στιγμές στους χώρους του Art Code αποκωδικοποιούνται και μένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας….

Art Code
Παύλου Μελά 4-6, Κοζάνη
Τηλ.: 2461030100
Βρείτε το στο facebook – Κλικ εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.