Συμμετοχή της Εορδαϊκής Δύναμης σε δύο ακόμη πρωταθλήματα – Αργυρό μετάλλιο για τον Λ. Τσάρδα



Με την συμμετοχή σε δύο πρωταθλήματα ξεκίνησε την εβδομάδα η ομάδα της Εορδαικής Δύναμης.

Συγκεκριμένα με ένα Αργυρό μετάλλιο επέστρεψε ο αθλητής της Εορδαικής Δύναμης Τσάρδας Ελευθέριος ο οποίος συμμετείχε στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ» έτους 2018 το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα ,στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων 14 με 15 Νοεμβρίου 2018.

Ο αθλητής της Εορδαικής Δύναμης αγωνίστηκε στην κατηγορία ανδρών +87 κιλά κατακτώντας την 2η Θέση .

Το Σάββατο 16/11/2018 αναχωρεί η αγωνιστική ομάδα παίδων –κορασίδων της Εορδαικής Δύναμης προκειμένου να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων TAEKWONDO 2018 γεννηθέντες 2004- 2005 και 2006.

Το παραπάνω πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου επίσης στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων.

Με την συμμετοχή 795 αθλητών και με υψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις , οι αθλητές της Εορδαικής Δύναμης θα ριχτούν στην μάχη για μία θέση στο βάθρο αφού οι τρεις πρώτες θέσεις εξασφαλίζουν στους αθλητές μόρια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Την ομάδα της Εορδαικής Δύναμης πλαισιώνουν οι αθλητές:

Σάκου Χριστίνα στην κατηγορία κορασίδες -59 κιλά

Τσαλκιτζίδου Ειρήνη στην κατηγορία κορασίδες -51 κιλά

Παπαδοπούλου Δανάη στην κατηγορία κορασίδες -51 κιλά

Χριστίδης Πολυχρόνης στην κατηγορία παίδων -41 κιλά

Συγχαρητήρια στον αθλητή Τσάρδα Ελευθέριο για την διάκριση του και καλή επιτυχία στους αθλητές που θα αγωνιστούν αλλά και στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο που θα τους συνοδέψει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.