Τι λέει ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης για τα Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

Ο Δήμος και ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την περίοδο των Χριστουγέννων, σχεδιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων. Στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης θα τοποθετηθούν δύο μικρά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια για τον Άη Βασίλη και το ταχυδρομείο του. Σπιτάκια θα τοποθετηθούν επίσης στον κεντρικό πεζόδρομο.

Με στόχο την αρτιότερη οργάνωση και τον αποτελεσματικότερο προγραμματισμό καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς (πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, ΜΚΟ, σύλλογοι ΑμΕΑ και κοινωφελών σκοπών) να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία του ΟΑΠΝ ή να την στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση oapnkozanis@gmail.com με τη σημείωση «Για τους Χριστουγεννιάτικους Οικίσκους» ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2461029843 (πληροφορίες κα Νίκη Λιάκου). Στην αίτηση πρέπει να περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία του ενδιαφερόμενου φορέα, ο σκοπός της δράσης καθώς και οι ημερομηνίες και ώρες χρήσης. Επισημαίνεται ότι στους συλλόγους θα διατίθενται τα σπιτάκια στον πεζόδρομο και η χρήση προορίζεται αυστηρά για κοινωφελείς σκοπούς και όχι για εμπορική δραστηριότητα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.