Η ΔΗΜΤΟ Βοΐου για τη διαμαρτυρία πολίτη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδη στα Ελευθέρια της Σιάτιστας

Στις 4/11/2018, ημέρα μνήμης και εορτασμού της 106ου επετείου απελευθέρωσης της Σιάτιστας από τον τούρκικο ζυγό, την ώρα κατάθεσης στεφάνου στο ηρώο της πόλης από τον κυβερνητικό Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Μουμουλίδη, υπήρξε προφορική διαμαρτυρία παριστάμενου πολίτη για την «προδοτική» κατά την άποψή του στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το σκοπιανό ζήτημα και την υπογραφείσα «Συμφωνία των Πρεσπών». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω Βουλευτής, μη σεβόμενος τη θέση του και την ιερότητα των στιγμών, έδωσε και συνέχεια, ερχόμενος σε άμεση αντιπαράθεση με τον διαμαρτυρόμενο πολίτη.

Να θυμίσουμε όμως σε όσους προσπαθούν σκόπιμα να ξεχάσουν, ότι μόλις πριν λίγα χρόνια, στην προηγούμενη αντιπολιτευτική περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ, ανάλογες καταστάσεις χαρακτηρίζονταν ως εύλογες αντιδράσεις του λαού και όσοι συμμετείχαν σε αυτές ήταν οι αγανακτισμένοι πολίτες της εποχής. Ήταν εκείνοι που τότε χλεύαζαν ως εθνικιστικά κατάλοιπα τις παρελάσεις και ως διχαστικούς τους εορτασμούς μνήμης. Σήμερα όμως που εκείνοι είναι οι κυβερνήτες και η εξουσία, απαιτούν δίχως κριτική, το σεβασμό, την απόλυτη υπακοή και την τυφλή υποταγή όλων.

Έτσι, αντί να σιωπήσουν, η ανύπαρκτη -κατά τα άλλα- Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βοΐου, βρήκε την ευκαιρία να δείξει την παρουσία της, στοχοποιώντας τον διαμαρτυρόμενο νεαρό πολίτη της Σιάτιστας και την καταγωγή της οικογένειάς του. Επιπρόσθετα δε, να προκαλεί τουλάχιστον θλιβερή εντύπωση η εμπλοκή ενός θεσμικού πολιτειακού παράγοντα, του Προέδρου της Ελληνικής Βουλής κ. Ν. Βούτση, που σε ρόλο απλού κομματικού εγκάθετου να δίνει την «ευλογία» του και την «γραμμή» στους ανιστόρητους συντρόφους του.

Ως ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΔΗΜ.Τ.Ο.) ΒΟΪΟΥ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δηλώνουμε ότι μαθήματα ιστορίας από τους «θαυμαστές του Μαδούρο», ούτε θα δεχτούμε, ούτε θα ανεχθούμε. Η απουσία της οποιασδήποτε δημόσιας αναφοράς -από την Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βοΐου- στον ένδοξο Μακεδονικό Αγώνα και στους ήρωες εκείνης της απελευθερωτικής περιόδου, που πραγματικά μεγάλωσαν την Ελλάδα, καταδεικνύει με τον πλέον γλαφυρό τρόπο, πώς οι «εθνομηδενιστές» του ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούν και πορεύονται σήμερα για τα δίκαια της Μακεδονίας και κατ’ επέκταση της Ελλάδας μας.
Εξάλλου, η «Συμφωνία των Πρεσπών» που δημιουργεί τετελεσμένα, αναγνωρίζοντας στους γείτονες «μακεδονική εθνότητα και γλώσσα», προφανώς είναι εθνικά επιζήμια και δεν πρόκειται να κυρωθεί από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όποτε κι αν εισαχθεί προς ψήφιση στην Ελληνική Βουλή.

Παρ’ όλα αυτά, η καταστροφική περίοδος της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ φτάνει πλέον στο τέλος της, όσα και αν αυτή επιχειρήσει, όπως με τα πρόσφατα μέτρα για την Εκκλησία της Ελλάδας, τη στάση της στα θέματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία, στις πρόχειρες συγχωνεύσεις των Ιδρυμάτων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με τα συνεχή ψέματα και τον καθημερινό εμπαιγμό των Συνταξιούχων, με τη φτωχοποίηση όλο και περισσότερων Ελλήνων.

Τους αφήνουμε στο χθες. Εμείς κοιτάζουμε στο αύριο. Με ελπίδα και προοπτική, γιατί με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά!

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βοΐου

Χρήστος Παραλής

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η ΔΗΜΤΟ Βοΐου για τη διαμαρτυρία πολίτη στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδη στα Ελευθέρια της Σιάτιστας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.