Γ. Ιωαννίδης στον Γ. Παγούνη: «Ντρέπομαι που αναπαράγετε ένα συκοφαντικό δημοσίευμα πως ο Δήμαρχος της Κοζάνης δέχεται άνωθεν εντολές»



Αγαπητέ Δήμαρχε Γιάννη Παγούνη,

Με βαθύτατη θλίψη διάβασα την επιστολή που δημοσιεύσατε για το πρόσωπο μου η οποία δυστυχώς προκλήθηκε από δημοσιεύματα βασισμένα στη σφαίρα της φαντασίας.

Δεν φανταζόμουν ποτέ πως θα έπρεπε να διαψεύσω τη δήθεν εντολή μου για το ρεπερτόριο της Πανδώρας σε μια παρέλαση.

Ντρέπομαι που φτάσαμε στο επίπεδο να πρέπει κάθε στιγμή να αποδεικνύει κάποιος ότι δεν είναι ελέφαντας.

Ντρέπομαι που αναπαράγετε ένα συκοφαντικό και προσβλητικότατο δημοσίευμα πως ο δημοκρατικά εκλεγμένος Δήμαρχος της Κοζάνης δέχεται άνωθεν εντολές. Να γνωρίζετε, αν και
θα έπρεπε να το ξέρετε, πως ο Δήμαρχος Κοζάνης δεν δέχεται εντολές από κανέναν άλλο πέρα από τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης οι οποίοι τον εξέλεξαν και όταν έρθει η ώρα

θα τον κρίνουν με την ψήφο τους.

Αναγνωρίζω βέβαια την παγίδα στην οποία πέσατε καθώς στην εποχή που διετελέσατε Δήμαρχος, δεν θα διανοούνταν κανείς να δημοσιεύει τόσο χονδροειδέστατες κατηγορίες και ψέματα για το πρόσωπο σας. Δυστυχώς στην εποχή μας, ο καθένας μπορεί να εκτοξεύει λάσπη και να ρίχνει στην πυρά ανθρώπους χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει τίποτα.

Έχω πλήρη γνώση πως έχουν γραφτεί όλο αυτό τον καιρό τέρατα και σημεία (έρχονται και εκλογές) και δυστυχώς στην εποχή των fake news, αρκετοί τα πιστεύουν.

Σημάδι των καιρών να ψάχνουμε εχθρούς, να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα…

Εσείς όμως ως πρώην Δήμαρχος, στον οποίο πάντα απευθύνομαι με τον ανάλογο σεβασμό, θα έπρεπε να ήσασταν πιο προσεκτικός όταν με περισσή ευκολία με κατηγορείται για «ανευθυνότητα» και «προσβολή».

Θα ήθελα λοιπόν να γνωρίζετε πως ως Δήμαρχος Κοζάνης, της πρωτεύουσας της Δυτικής Μακεδονίας, έχω πλήρη συναίσθηση του ρόλου μου και της ευαισθησίας του συνόλου των συμπολιτών μας για τα Εθνικά θέματα και αναλόγως πράττω.

Με τιμή
Λευτέρης Ιωαννίδης
Δήμαρχος Κοζάνης

9 σχόλια στο άρθρο “Γ. Ιωαννίδης στον Γ. Παγούνη: «Ντρέπομαι που αναπαράγετε ένα συκοφαντικό δημοσίευμα πως ο Δήμαρχος της Κοζάνης δέχεται άνωθεν εντολές»

  1. Το είδαμε Λευτεράκη, όταν η Κοζάνη ήθελε να διαδηλώσει για την Μακεδονία εσύ σαν δήμος ΔΕΝ το στήριξες , όποτε ΜΗΝ ψεύδεσαι για ακόμα μία φορά , πως κόπτεσαι για τον “λαό” της Κοζάνης, κοιτάς μόνο την προσωπική σου αριστερίστικη ατζέντα. Ο Λαός δεν ξέχνα τους προδότες του έθνους και να είσαι σίγουρος !!!! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!!.

    1. Είναι σαφές ότι στηρίζει την ταπεινωτική για την πατρίδα μας, και γι΄αυτό επαίσχυντη, συμφωνία των Πρεσπών.
      Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα Μακεδόνες που θα συνταχθούν μαζί του στο ψηφοδέλτιο !! Ισόβιο στίγμα !

      1. Πως τη στηρίζει; Είναι υπουργός; βουλευτής; έκανε κάτι για να τη στηρίξει; Φτάνει με την καραμέλα,

  2. Ο κυρ γιαννης ο γνωστος λασπολογος,συκοφαντης,και ψεκας,τον πιανει παντα οταν πλησιαζουν εκλογες.

    1. Γιατί να τον φτάσουν βρε ανεγκρέφαλε τι έκανε εκτός από πολεοδομική αναρχία και τσιμέντο παντού ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.