Για 3 μήνες ακόμη προφυλακισμένος στην Ολλανδία ο 31χρονος σύντροφος και φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 47χρονης από την Κοζάνη



Για 3 μήνες ακόμη θα παραμείνει προφυλακισμένος ο 31χρονος Ζ.Τ. από τη Λάρισα, σύμφωνα με τα Ολλανδικά ΜΜΕ, φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 47χρονης Π.Δ. από την Κοζάνη.

Έπειτα από επικοινωνία των Ολλανδικών ΜΜΕ με το KOZANILIFE.GR, μεταφέρουν ότι οι Ολλανδικές αρχές έκριναν τον 31χρονο σύντροφο του θύματος και βασικό ύποπτο προφυλακιστέο για τρεις μήνες ακόμη, αναμένοντας το δικαστήριο που θα διαλευκάνει την υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας από την Μεταμόρφωση Κοζάνης.

Η άτυχη 47χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον 31χρονο σύντροφο της, στο Culemborg της Ολλανδίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρουν τα Ολλανδικά ΜΜΕ, ο 31χρονος, υπέδειξε στην αστυνομία τη νεκρή γυναίκα, αφού εντοπίστηκε από τις αρχές στην περιοχή.

Βασικός μάρτυρας και κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι πριν το τραγικό συμβάν, είχε ακούσει θόρυβο.

Την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στη γενέτειρα της στην Κοζάνη, ενώ η κηδεία της πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.