Η φασολάδα και οι μπακάληδες του στοιχήματος



Βρε μπαγάσιδες, με έχετε συγκινήσει. Τι ταμεία είναι αυτά που προσφέρετε στον κόσμο; Και μάλιστα από αυτά τα… ερεθιστικά, με γκολ στο 90΄, όπως ο άσος της Αλαβές. Οχι πως το over το βγάλατε άνετα, στα τελειώματα και αυτό, για το σασπένς. Και η Μπολόνια στο τέλος χάθηκε, αλλά είμαι τόσο ικανοποιημένος μαζί σας, που δεν θα τα βάλω με κανέναν. Παίρνω εγώ την ευθύνη, που δεν έβαλα το σημείο στο dnb. Στο 4.50 ήταν, χωρούσε η κάλυψη.

Όπως και να έχει, συνεχίσατε με κέρδη και οι απαιτήσεις πλέον από εσάς είναι πολύ υψηλές!

Germanos: «Παίδες εύγε, φτου φτου, τα πάμε πολύ καλά και στη χημεία που γίνεται. Αλαβές άσος, Φορτούνα εύκολο over, μας τα χάλασε λίγο η Μπολόνια, όμως ήμασταν κοντά»

Ελα φτάνει τώρα με τις φιλοφρονήσεις. Αυτή η στήλη δεν κάνει τεράστια επιτυχία για τα καλά αλλά για τα κακά της λόγια. Ρίξε μια… μουντίλα να έρθουμε στα ίσα μας.

Germanos: «Ξεκίνησε το τετράμηνο που δεν θα έχουμε ήλιο μετά τις 4 το απόγευμα, ευτυχώς θα μας κάνει παρέα το ποδόσφαιρο στις οθόνες μας»

Ιvic: «Άλλος έχει για παρέα το ποδόσφαιρο και άλλος το G3, άδικη που είσαι βρε ζωή ώρες – ώρες»

Ελα, ένας μήνας έμεινε και για εσένα. Μετά θα παχαίνεις ελεύθερα μπροστά στον καναπέ σου βλέποντας ποδόσφαιρο. Ο άλλος που είναι, ακόμη τριήμερο έχουν στη Θεσσαλονίκη;

Prosv: «Ξινό μου το έβγαλες το προηγούμενο. Στο συνεργείο την έβγαλα με χαλασμένο αυτοκίνητο».

Δεν πειράζει, λεφτά έχεις εσύ, να βγάλεις μερικά από την κάβα να πας να το φτιάξεις! Φτάνει όμως τώρα με τις εισαγωγές. Υπάρχει κόσμος που ετοίμασε καφέ και περιμένει να διαβάσει για να ξεκινήσει τη μελέτη του εν όψει Σαββατοκύριακου. Έχουμε τίποτα καλό;

Αγγλία

Prosv: «Για να μην κάνουμε μόνο πλάκα, παρότι χιουμοριστική στήλη, ήταν πραγματικό σοκ ο θάνατος του πιο πετυχημένου προέδρου στην ιστορία της Λέστερ. Ποδοσφαιρικά, δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα συνέλθουν οι άνθρωποί της και κακώς πιστεύω θεωρούνται φαβορί στο εκτός με την Κάρντιφ. Σκεφτείτε πως δεν ήθελαν καν να μπούνε σε αεροπλάνο και το ταξίδι μέχρι την Ουαλία θα γίνει με πούλμαν!»

Ivic: «Τα συλλυπητήριά μας είναι πολύ λίγο μπροστά σε τέτοια συμβάντα. Δεν ξέρω αν έχει νόημα να το δούμε και στατιστικά το ματς, έχει και μπόλικο over μέσα. Απο 4/5 οver2,5 εντός έδρας οι Ουαλοί (για όλες τις διοργανώσεις), το ίδιο και οι Αλεπούδες μακριά από την βάση τους και το Over2,5 στο 2.10. Καλοπληρώνει, αν μη τι άλλο»

Prosv: «Μιας και είπες over, οver θα έρθει και η Νιουκάσλ. Εντός έδρας παίζει, ήρθε η ώρα που θα βγει όλη μπροστά. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Θα σκοράρει. Αλλά η Γουότφορντ είναι επικίνδυνη στις κόντρες και φορμαρισμένη. Και αυτό από τα υψηλά over».

Κατάλαβα, με το ωραίο ματσάκι Αρσεναλ-Λίβερπουλ δεν θα ασχοληθεί κανείς. Μου αρέσει που φτιάξαμε στήλη για τα μεγάλα πρωταθλήματα, μπας και πούμε τίποτα εμπορικό. Που πάτε και… χώνεστε πάλι στα υπόγεια, με τους τελευταίους;

Ελλάδα

Αλλά υπάρχει τρόπος να σας… επαναφέρω. Σούπερ Λιγκ!

Ivic: «Η αγωνιστική των.. ντέρμπι στην Σούπερ Λιγκ, με τις αποδόσεις να αδικούν τα αουτσάιντερ σ’ αυτά. Δεν υπάρχει 5,50 στον Ατρόμητο, ούτε 4,20 στον Άρη και 4,00 στον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι που θα σκάσει η βόμβα. Επίσης, πιθανότατα να έχουμε ντέρμπι με γκολ, με τα GG ή Over2,5 να καλοπληρώνουν»

Όλα κόντρα και κάποιο θα βγει, ε; Εμπεριστατωμένες αναλύσεις, όχι αστεία. Φοβόμαστε μην σε κλέψουν οι στοιχηματικές για να ετοιμάζεις τα preview τους!

Prosv: «Ποια ντέρμπι ρε, παίξτε Λαμία over που το φωνάζω κάθε αγωνιστική και με δικαιώνει!»

Εχεις τα δίκια σου και εσύ. Αυτός ο Germanos που εξηφανίσθη πάλι; Δεν μιλάει για χώρες που έχουν ακόμη ήλιο;

Γερμανία

Germanos: «Τρώγοντας ζεστή φασολάδα, μιας και το κρύο ήδη έχει πλακώσει στη Γερμανία, θα παραθέσω δύο διπλά για την Μπουντεσλίγκα»

Μας σνομπάρεις, αλλά μια χαρά την κατεβάζεις την ελληνικότατη φασολάδα! Για δώσε σημεία στον λαό…

Germanos: «Οφείλω να πω πως και τα δύο δεν βγαίνουν με βάση τη φόρμα»

Κακά ξεκινήσαμε..

Germanos: «Παρατήρησα όμως κάτι, τη θέληση και τη συνεχή αγωνιστική βελτίωση των δύο αουτσάιντερ»

Ενώ οι άλλοι δηλαδή δεν θέλουν; Να σταματήσουν το ποδόσφαιρο, να τους ανοίξουμε σουβλατζίδικο αν είναι!

Germanos: «Σε αγνοώ και συνεχίζω. Ο λόγος πρώτον για το διπλό του Αννόβερου(6,50) μέσα στη Σάλκε και δεύτερον για το διπλό της Νυρεμβέργης (5,75) μέσα στο Άουγσκσμπουργκ. Τρομερή παράδοση η Νυρεμβέργη με την Άουγκσμπουργκ, σεληνιάζεται μάλλον όποτε τη βλέπει. Για τη Σάλκε έχω να πω τα χειρότερα, κάκιστο ποδόσφαιρο, αντιπαθητικό και αν δεν βάλει το ένα της γκολ, τότε η γκρίνια από τον κόσμο θα είναι δεδομένη. Το Ανόβερο είναι αρκετά φιλότιμο και πιστεύω θα ανταμειφθεί τώρα»

Για Σούπερ Λιγκ δεν μας μίλησες, αλλά με φασολάδα ξεκίνησες, στο φιλότιμο κατέληξες!

Γαλλία

Για over ώρα έχουμε να μιλήσουμε, αλλά έχω τη λέξη αφύπνισης και γι αυτό. Σαμπιονά!

Ivic: «Βράδυ.. Σαββάτου, παρέα με Ντιζόν-Νιμ, πίτσες, μπύρες, σκοπιά; (ίσως..), γκολ όμως σίγουρα. Πάρτε κόσμε, Over2,5/Over3,5 και μετά αν θέλει ας έρθει ο Prosvoro να μας πει ότι του.. κλέβουμε τα tips»

Prosv: «Εγώ φταίω που σου δίνω τα ματσάκια πριν βγούνε δημόσια και μας τα παρουσιάζεις για δικά σου»

Ωπα, να φορτώσουμε δηλαδή;

Prosv: «Κάντε ό,τι θέλετε, το ματς θα έχει 608 φάσεις. Και οι δύο παίζουν φουλ επίθεση, αν δεν έρθει over, τι να πω;»

Αν δεν έρθει over θα σου πω εγώ, από Δευτέρα. Να έχεις, για καλό και για κακό, πρόχειρη τη διεύθυνση του ΟΑΕΔ.

Ιταλία

Για να επιστρέψουμε και Μεσογειακά, για φινάλε.

Ivic: «Ο τρελός του χωριού μας πήγε κουβά την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι στην Μπολόνια δεν τα πήγαμε και άσχημα. Και να σου που μετά από μόλις μια εβδομάδα έχουμε Κίεβο-Σασσουόλο (Κυριακή μεσημέρι το ματς). Σώνεται αυτή η Κιέβο; Είναι το ερώτημα. Αγωνιστικά, μάλλον δύσκολα, αλλά μέχρι να έρθει ο Γενάρης και να μπορέσει να ενισχυθεί, ίσως προσπαθήσει να κατακτήσει με άλλον τρόπο βαθμούς. Ο Νοών, νοείτω»

Εγώ μάλλον δεν είμαι νοών, γιατί δεν νοείτω τίποτα!

Prosv: «Εδώ, να στα πω εγώ απλά. Εχεις μια Πάρμα δύο ματς χωρίς γκολ. Μπακαλίστικα λες, θα μείνει και τρίτο; Ολοι οι μπακάληδες όχι θα απαντούσαν. Οπότε σίγουρο γκολάκι αυτή. Εχεις από την άλλη μια Φροζινόνε που πήρε φόρα και πέταξε δύο τριάρες σερί. Επίθεση φωτιά, άμυνα μια φορά κράτησε το μηδέν και πολύ της ήταν. Η ένωση μπακάληδων του στοιχήματος λέει κατηγορηματικά G/G αρχικά και εύκολα ανεβαίνει και στο over»

Ισπανία

Κανέναν Ισπανό μπακάλη έχουμε; Να πούμε και για τους Ιβηρες και να πάω να ξαπλώσω, να ηρεμήσω από εσάς.

Germanos: «Στην Ισπανία φυσικά βλέπουμε όλοι ότι η Αλαβές είναι μεγάλο αουτσάιντερ απέναντι στην Ειμπάρ. Στο 3,75 κύριοι. Ομάδα που πληρώνει δεν αλλάζει λέω εγώ, παραποιώντας την γνωστή έκφραση των προπονητών.

Ivic: «Βάσκικο ντέρμπι, με τις ομάδες να αλληλοβοηθιούνται όταν το απαιτεί η κατάσταση»

Prosv: «Ναι, αλλά τους βαθμούς τώρα τους θέλει η Εϊμπαρ, όχι η Αλαβές».

Αχταρμά τα κάνατε, τριπλή το βγάλατε το ματς, τζάμπα μιλάτε. Πάτε σπίτια σας!

Αρχική κάβα: 500 μονάδες
Προηγούμενο Υπόλοιπο: 507 μονάδες
Επιστροφές προηγούμενης στήλης: 43,61 μονάδες
Σημερινό Υπόλοιπο: 550,61

Πρόταση τριημέρου:
3/11 17:00 Κάρντιφ – Λέστερ 1 (3.75) επί 6 μονάδες
3/11 21:00 Ντιζόν – Νιμ Over (1.975) επί 11.61 μονάδες
3/11 16:30 Σάλκε – Αννοβερο 2dnb (4.00) επί 5 μονάδες

Νέο Υπόλοιπο: 528 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.