Λειτουργία Χριστουγεννιάτικου Εμπορικού Πάρκου στο τουρκικό σχολείο στα Σέρβια Κοζάνης



Η Κοιν.Σ.Επ. (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση) Σερβίων ΤΟΠΟΣ προχωρά, κατά την προσεχή περίοδο των εορτών, στη διοργάνωση και λειτουργία ενός «χριστουγεννιάτικου εμπορικού πάρκου» στο «ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» που θα περιλαμβάνει: διάφορα παιχνίδια για το κοινό, παραρτήματα καταστημάτων της περιοχής μας και συγχρόνως έκθεση τοπικών προϊόντων.

Σκοπός και στόχος μας είναι η αναζωογόνηση της αγοράς και η δυνατότητα των κατοίκων να βρεθούν σε ένα ευχάριστο διαμορφωμένο χώρο, έτσι ώστε να νιώσουμε όλοι μαζί το κλίμα των εορτών και τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θα θέλαμε και ζητάμε τη συμπαράσταση όλων, τόσο των κατοίκων που με την επίσκεψή τους θα τονώσουν την αγορά μας, αλλά και των επαγγελματιών, που, με τη συμμετοχή τους, θα βοηθήσουν στη δημιουργία και τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας.

Όσοι λοιπόν επαγγελματίες θέλουν να συμμετάσχουν στο Χριστουγεννιάτικο Εμπορικό Πάρκο θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου στα τηλέφωνα: 6986596113 (Χιονία Ανδρεάδου) και 6974071438 (Έφη Ζυγούρη)

Το Δ.Σ. της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.