Ρούσσα Παπαϊωάνου Splendid Studio Hair: Αλλάξτε το DNA των μαλλιών σας με τη νέα επαναστατική θεραπεία – Ρωτήστε τους ειδικούς



Χειμώνας, η τέλεια εποχή για την αναδόμηση των μαλλιών σας – Ρωτήστε τους ειδικούς του Splendid Studio Hair για τη νέα θεραπεία

Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να αναδομήσετε τα μαλλιά σας, μετά από την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί το καλοκαίρι.

Κερδίστε τον χαμένο χρόνο του καλοκαιριού και χαρίστε στα μαλλιά τους την εικόνα που τους αξίζει!

Οι ειδικοί του Splendid Studio Hair, έχουν στα χέρια τους τη λύση για κάθε τύπο μαλλιών. Η νέα επαναστατική μέθοδος Trinity Haircare, είναι εδώ και βρίσκεται στο κομμωτήριο Splendid!

Αλλάξτε το DNA των μαλλιών σας με τη νέα ολοκαίνουρια και επαναστατική θεραπεία κερατίνης που θα βρείτε στο κομμωτήριο Splendid Studio Hair στην Κοζάνη. Η νέα θεραπεία κερατίνης Trinity Haircare, αναδομεί και επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά, ενώ τα μαλλιά σας αποκτούν μία υγιή και λαμπερή εικόνα.

Αυτό που αναζητά κάθε γυναίκα είναι η τέλεια εικόνα και τέλεια εικόνα χωρίς όμορφα και υγιή μαλλιά, δεν μπορεί να υπάρξει.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς του κομμωτηρίου και τη Hair Stylist Ρούσσα Παπαϊωάννου για τη νέα θεραπεία Trinity Haircare και δώστε μία ευκαιρία στα μαλλιά σας να λάμψουν όσο ποτέ!

Splendid Studio Hair
Ι. Τράντα 48, 50100, Κοζάνη
Τηλέφωνο: 2461 023223
email: splendid.studiohair@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/roussa.papaioannou

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.