Ανοιχτό διάλογο και οργάνωση Πανελλαδικής εμβέλειας σχεδιάζει ο μαθητής Γιώργος Τριανταφύλλου

Η Μόνη λύση για τα θέματα τα οποία μαστίζουν το κόσμο κατά τη δική μου άποψη είναι η κινητοποίηση αυτών , και κυρίως των νέων.

Έχω σκοπό να σχεδιάσω μια ομάδα ειδικών , νέων, και όχι μόνο που με χαρακτήρα φιλικό και προσβάσιμο προς τους νέους θα καταφέρει να δώσει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα και καθημερινά ζητήματα που μας μαστίζουν και στη καλύτερη αποφυγή μη αναμενόμενων επιθυμητών συμβάντων, νομίζω πως όλοι οι νέοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας καθοδηγεί, όλοι οι νέοι έχουμε την ανάγκη να πάρουμε από ειδικούς τις απόψεις τους για να μπορέσουμε να χειριστούμε πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρώτης διάσκεψης, που σκοπεύω να υπάρξει και πανελλαδική καθώς αξίζει να διεκδικήσουμε αυτά που ο κάθε ένας μας δικαιούται και μιλάμε πάνω στα θέματα της οδικής ασφάλεια , bullying , ελευθερίας λόγου, ψυχολογίας και όχι μόνο.

Σίγουρα στη προσπάθεια αυτή θα υπάρξει η στήριξη κάποιου φορέα κρατικού η μη η και κάποιας οργάνωσης.

Γιώργος Τριανταφύλλου

3 σχόλια στο άρθρο “Ανοιχτό διάλογο και οργάνωση Πανελλαδικής εμβέλειας σχεδιάζει ο μαθητής Γιώργος Τριανταφύλλου

  1. Είναι αδύνατον να θεραπευθεί η Ανθρωπότητα με πολιτικά μέτρα, γιατί η ρίζα της αρρώστιας βρίσκεται στο επίπεδο του πνεύματος. Γέροντας Σωφρόνιος Σαχάρωφ.
    20 Φεβρουαρίου 2018 ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

  2. Δεκτό τι θέλεις να κανεις, αλλά πες μας ρε μεγάλε σε πιο κόμμα σε έγραψε ο πατέρας σου γιατί βλέπωια πλύση εγκεφάλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.